![]() |
Najbolje smiksani album vs. najgore smiksani album
Zna?i naslov ka?e sam. Va? najbolje smiksani album i najgore smiksani album koji ste ?uli u ?ivotu (nemislim na demo albume neke punk grupe, nego pravi album koji je smiksan katastrofa, po va?em mi?ljenju)
|
Re: Najbolje smiksani album vs. najgore smiksani album
Ha ha "pravi album". Meni prvo pada na pamet "Michael Jackson - Off the Wall" i to pogotovo prva pjesma "Don't Stop 'til You Get Enough". Kada god ju čujem ne znam prije čemu da se odu?evim ali na kraju uvijek ono "ali i miks je dobar u pm".
|
Slusam i ne mogu da se odlucim nikako, ali za moj ukus, najbolja produkcija ikad uradjena se prozima kroz prizmu dva albuma:
-Chris Rea - Road to hell -Dire Straits - On every street Dakle pricam o kompletnim albumima a ne samo naslovnim numerama. Da treba da spucam 5000K ? na neki bolesni audiofilski 2.0 sistem,:rolleyes: poneo bih ova dva albuma za test... Eto... A za najgori cu jos da porazmislim pa se javim... |
I ja razmišljam o najgore smiksanim. Padaju mi napamet tzv ex yu rock albumi, kojih za ovu kategoriju ima na pretek.
EDIT: Skidam Chris Rea-u. Imam folder Referentni mixevi, gdje skupljam pjesme raznih žanrova, čiji mi se miksevi svide. |
al' da se domaci ne racunaju :)
|
Quote:
Ovaj je recimo pravi old school ,cika Sale razvalio, mislim da niko bolje nije snimio akustare, americki :D, samo prebaci na 480p :wink: : <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/zI0ku3MT_qg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Ili... Ted, razbio... I danas zvuci sveze, osim sto se svima smucila pesma, ali produkcija...pfff...(isto prebaci na 480p)...: <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/TyHfLMrF-Mw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> A da ne pominjem i ovo, a smucilo mi se na 3 kvadrata, ali, jbg, staro je preko 20 godina i i dalje svira,kad vidis kako bi danas ovo radili...cast cika Vladi...(takodje 480p) : <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/I701SME8oZ0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Ajmo sad pljuvacina...:D |
mo?da stvarno da se doma?i ne ra?unaju (pod najgore) :D
|
Najbolje smiksani albumi
Domaći: Azra - Filigranski pločnici, Azra - Sunčana strana ulice Strani: The Beatles - Abbey Road, David Bowie - Hunky Dory |
Quote:
How predictable..:rotfl: |
Quote:
P.S. Sledeći put se kladi na veliku lovu da ću glasati za Lady Gagaru, samo mi javi unapred na P.M. pa da se dogovorimo oko podele dobitka. |
All times are GMT +1. The time now is 01:09 AM. |