|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dobro vece svim clanovima ovdje na forumu,kao sto se vidi tek sam se uclanio i zelim da podjelim sa svima svoje znanje a nesto i naucim,bar koliko je to moguce,procito sam i PRAVILINIK,ipak ako negdje pogresim nemoj te mi zamjerit
![]() a sad moje pitanje: Imam RME FF 400 skoro pola godine,jos nisam provalio kako da posaljem Vokal sa efektom na slusalice,mislim dok vokal usnimavam,jer je mnogo lakse i bolja kontrola za pjevaca kada se cuje na slusalice,radim sa cubase 5,dok sam imao M-audio 24/96 islo je,a sada neznam kako da rutujem vokal na slusalice,ustvari cuje se vokal ali slabo i bez efekta,onaj mali zvucnik na kanalu (u cubase)je upaljen ali nista.pozdrav Last edited by sigimigi; 25-05-2011 at 08:00 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka za mali mikser ! | bane025 | Live Sound | 15 | 06-10-2011 12:43 AM |
Digitalni mikser | lirikzg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 03-02-2009 11:24 AM |
Nuendo mikser pitanje? | akordeonista | Audio Software | 24 | 01-06-2008 11:54 PM |