|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Vec neko vreme neuspesno pokusavam da kupim neki Behringer midi kontroler, tipa UMX49. Gledao sam u Mitrosu, Lyri, Artistu. Nemaju. Pitao sam u Mitrosu da naruce za mene Behringer, pa posto ne mogu, pitao ih da li mogu da naruce onda M-audio oxygen koji je duplo skuplji, ali posto vec nigde ne mogu da nadjem behringer kao ajde, skupljacu pare duplo duze. Ne mogu ni to. Gledao sam na limundu, u principu nema, jednom sam licitirao ali izgubio za neki evolution. Od tad nema nista tog tipa. Gledao sam ovde, bio je jednom bas behringer umx49, ali je prodat za 3 sata, a ja sam ga snimio cetvrtog... Tako da vas sad molim ako iko, a verujem da vas je dosta, ima iskustva sa kupovinom te vrste opreme u Beogradu ili uopste u Srbiji, da mi da jos neki predlog kako bih mogao da kupim to sto mi treba. Unapred hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Nemoj postovati svoje pitanje na vise sekcija, ova je sasvim ok, neko ce ti vec odgovoriti ako ima odgovora, budi strpljiv.
btw, herbsmanno1, dobrodosao na Rumski ![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 28-01-2011 at 10:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim za savet | Proton | Audio Software | 3 | 06-03-2010 06:00 PM |
Masteriranje pomoc molim | Lipkran | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 19-11-2009 10:02 PM |
kori?ćenje muzike u reklamnim spotovima bez pitanja autora - molim savet | i? pile preko ?ile! | Pravna Pitanja | 45 | 14-11-2009 11:17 PM |
Molim Za Pomoc!!! | stacato | Audio Software | 12 | 15-01-2009 02:05 AM |
Molim pomoc | STUDIOTON | DSP forum | 3 | 22-02-2006 01:49 PM |