|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Da li moze neko nesto vise da mi kaze o mikrofonu AKG C414 B-XLS,i koja je razlika izmedju njega i C414 XLS i C414 XLII,i da li uopste ima neke razlike?
Nudi mi se po pristupacnoj ceni,pa se raspitujem. Koristio bi ga i za vokale i za razne instrumente. Citao sam i trazio po forumu ali nisam nasao nista bas o ovom modelu HVALA Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Imas o tome vrlo detaljno i strucno na AKG sajtu. U svakom slucaju, to je mic u onoj najuzoj 'moze sve', kategoriji, uz malo vezbe i znanja, naravno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Video sam na sajtu.Prosto sam hteo da pitam da li neko ima direktnog iskustva sa njim.
U svakom slucaju,hvala na informacijama.I nadao sam se da mogu da racunam na njegovu univerzalnost,takav jedan mi i treba. Mozda u kombinaciji sa C451 bude pun pogodak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Bravo, to je jedna od savrsenih kombinacija. Sa 414 modelima moze sve da se radi, a dobitna kombinacija narocito za zicane instrumente je 451 za near, i par 414 za stereo ambience, malo dalje od izvora. Izuzetno bogata slika, mozes da mixujes kako, god, a jos ako si to radio u nekom zanimljivom ambijentu, verovatno ti nece trebati ni rev. Naravno, 414 je velicanstven na kontrabasu, a i za snimanje bubnjeva, ako ti ne treba potpuno razdvajanje seta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izbor mikrofona | amadeusvk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 18-07-2010 06:48 PM |
savjet oko mikrofona | matija | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 16-06-2010 10:15 AM |
Pomoc pri odabiru mikrofona | rastamankg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 15-02-2009 12:16 AM |
bubanj s 3 mikrofona | nunuk_t2L | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 05-07-2007 02:49 PM |
Izbor mikrofona? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 10-12-2004 09:39 AM |