|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
zanimljivo cijena je isto zanimljiva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa ako pogledash shta sve dobijash i uporedish cenu recimo sa Mackie MCU Pro, onda i nije tako skup...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
samo se nadam da ce sistem biti otvoren za dosta digitalnih konekcija.... da interfejs ne bude u fazonu ssl ad/da, to vam je sto vam je....
preampi su u principu isto visak.... ali konacno ni prevlik ni premali kontroler komercijalna home-studio sprava ja sam se nadao bas ovako necemu.... pristojnoizgledajuci - ne preveliki - interfejsoukljucujuci kontroler a da nije slozen iz 4 unita i da ga ne pravi m-audio ili uli behringerovo selo u kini (ovde apsolutno ne mislim da ce SSL ovo kvalitetnije izraditi od nekih kineza - mislim verovatno ce i praviti ovo u kini- ali svima kojima neko ulazi u atelje/studio/gajbu i kojima treba saopstiti neku cenu i kasnije istu i naplatiti, nije zgoreg da kina bas ne udari u chelo cim udju.... barem ne onako onako najociglednije ![]() kad je euphonics najavio onaj kontroler isto sam se ponadao medjutim, cini mi se da su podbacili.... ssl postaje behringer-o razmisljajuca kompanija.... samim tim , opstace i prodace.... a ugled ce im potrajati jos par godina... ![]() kapiram svakako da od ovog poteza - sigurno imaju zagarantovanu zaradu mozda i ja doprinesem kupivishi jedan ovakav.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ali, nema sabirnicu
![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja bi isto prije napunio onaj rack raznim spravama iz 500 serije i uzeo neki jeftiniji kontroler naspram ovoga
![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|