![]() |
SSL Nucleus
|
Re: SSL Nucleus
Quote:
zanimljivo cijena je isto zanimljiva:cry: |
Pa ako pogledash shta sve dobijash i uporedish cenu recimo sa Mackie MCU Pro, onda i nije tako skup...
|
samo se nadam da ce sistem biti otvoren za dosta digitalnih konekcija.... da interfejs ne bude u fazonu ssl ad/da, to vam je sto vam je....
preampi su u principu isto visak.... ali konacno ni prevlik ni premali kontroler komercijalna home-studio sprava ja sam se nadao bas ovako necemu.... pristojnoizgledajuci - ne preveliki - interfejsoukljucujuci kontroler a da nije slozen iz 4 unita i da ga ne pravi m-audio ili uli behringerovo selo u kini (ovde apsolutno ne mislim da ce SSL ovo kvalitetnije izraditi od nekih kineza - mislim verovatno ce i praviti ovo u kini- ali svima kojima neko ulazi u atelje/studio/gajbu i kojima treba saopstiti neku cenu i kasnije istu i naplatiti, nije zgoreg da kina bas ne udari u chelo cim udju.... barem ne onako onako najociglednije :))) .....) kad je euphonics najavio onaj kontroler isto sam se ponadao medjutim, cini mi se da su podbacili.... ssl postaje behringer-o razmisljajuca kompanija.... samim tim , opstace i prodace.... a ugled ce im potrajati jos par godina...:? kapiram svakako da od ovog poteza - sigurno imaju zagarantovanu zaradu mozda i ja doprinesem kupivishi jedan ovakav.... |
Ali, nema sabirnicu :D
|
Ja bi isto prije napunio onaj rack raznim spravama iz 500 serije i uzeo neki jeftiniji kontroler naspram ovoga:da:
|
|
All times are GMT +1. The time now is 05:49 PM. |