|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo, pop rock aran?man nove pjesme, trenutno se pi?e tekst, a na refren djelu pred kraj se snima solo. Konačan uradak, kroz cca 15-tak dana, melodija na gitari, odnosno stringsima jest melodija pjevanja
http://www.box.net/shared/z1lrcsqt1p |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ova gitara sa tremalo efektom zvuci kao greska/bug. Sinhronizuj ga sa tempom pesme. Ove clean gitare (funky?) su mi malo previse "in the face". Probaj neku drugu boju ili ubi srednje? Groove mi se svidja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Tnx na komentaru, ne znam kak ti ovo zvuči ko bug, meni zvuči upravo psihodelično kak sam i htio, ne dobijam takav efekt ako ga sinhroniziram s tempom. Na funky gitare sam već naviknuo, vjerujem da neće doći tolko do izra?aja dok u pjesmu sjedne vokal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Meni se cini da ce da se sudaraju sa vokalom. Bar ih panuj? Mada, realno dok ne ubacis vokal sve je ovo prica napamet.
Sto se psihodelije tice, cool, samo je odradi bolje. Zvuci "trapavo". Bez smisla nekako? Nadam se da me razumes? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Budem vidio ?ta ću moćči odraditi od toga. Ako maknem srednje s ritam gitare, dobijem nekakav muljav sound, s kojim nisam prezadovoljan. Dok vokal sjedne preko gitare, planiram da će ostati samo psihodelični efekt, koji će se isticati na trenutke, vidjet ćemo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Probaj. Iz iskustva znam da to uglavnom napravi zbrku
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |