|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo jedne zanimljive obrade domace rep pesme. Bilo mi je zanimljivo da probam da na ovaj nacin napravim neku obradu, da vidim kako ce ljudi da reaguju. Moram priznati i da je bilo jako zanimljivo snimiti pesmu.
![]() Inace, refren mi se sada ne svidja. Mislim da sam izabrao najgori tejk ali sta da se radi. Hteo sam da zavrsim vokale i video za jedan dan pa sam malo zbrzao.. Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
haahhaahahahaahahahahah
to sam ja radio brate.. ![]() ![]() pushtam ovo ikcu obavezno |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Znam da si ti, imas i pozdrav na Tjubu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
hahhaaha nisam gledao info... dobro ja sam aleksandar-sasha
![]() fala! a otkud znam, bash sam neki dan prichao sa administracijom da promenim ime u mrzovoljno oko da bi ljudi lakshe kontali.. id a ne ispadne da se krijem od nekih drugih i tako to.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Up in the Sky - cover | MUzzY | Promocija radova | 2 | 17-06-2010 02:50 PM |
Soundless - Svetla velikog grada ft. Ikac (VIP) & Sandee (Soul Sistaz) | HeatMan | Promocija radova | 0 | 25-04-2010 11:38 PM |
Tribal & Boneyard - Studio proba | Tribal_kg | Promocija radova | 0 | 30-06-2009 02:21 AM |
The Root Out, Alfa 5 & Tribal - Vejtin 4 Zejtin | Tribal_kg | Promocija radova | 8 | 04-12-2008 03:57 AM |
Simpatican cover (cinimi se :) ) wip | MUzzY | Promocija radova | 19 | 19-08-2005 03:27 PM |