|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Uskoro treba da pazarim usb muzicku karticu...imam par predloga, a s obzirom da radim D'n'B, Electro i Techno...zanima me sta vi mislite (iz iskustva ) koja je bolja, posto cuh dosta razlicitih misljenja u poslednjih mesec dana...
Emu 0404 USB M-Audio Fast Track Pro M-Audio Audiosport USB Quattro TerraTec DMX 6fire USB Digidesign M-box 2 USB Audio Interface P.S. - Sve su u slicnom cenovnom rangu...slicnih performansi po specifikacijama...neke starije, neke novije...Programi kojima se sluzim su Ableton, Reason...mozda u skorije vreme i ProTools ako uzmem masinu kakvu valja, ali to ostavljam za buduce pitanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Digidesign M-box 2 USB Audio Interface bez razmisljanja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Au brze brzine
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
ajd majke ti pre nego što postuješ nešto na forum na koji si se tek prijavio, potraži okolo po njemu dal ima već negde neka slična tema (pošto ovakvih ima MILION). Čisto da te forumdžije ne skontaju odma kao lenjog spammera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pregledao...ima slicnih...ali njima treba kartica za bend...a meni za odredjenu elektronsku muziku (1-2 Midi in/out i eventualno micr.)...znam...procitao sam nekoliko starih postova...ali evo...ispada da se ni na jednom postu ne pominje Digidesign M-box 2 USB pa me zanimalo kada uporedim ovih 5 komada...evo listam sada forum da ne bih pravio polu-gresku
![]() P.S.-Veruj mi pazim (ni ja to ne volim kada rade)...a forum pratim dugo, ali eto sad tek postadoh clan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
nisam siguran, al čini mi se da je digi najskuplji od svih pa verovatno zato do sada nije bio u komparaciji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
TC Electronics Konnekt 6 - preporuka za nju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Hvala Proximus...pogledah na sajtu TC Electronics-a...jes' dobra i pala je u uzi...(najuzi
![]()
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Digidesign Mbox 2 prije svega, pa onda moze i Konnekt 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Dobro je ovo sto ti je preporucio Proximus .
Narocito je dobra stvar big knob , koji ja cesto odvrcem/zavrcem na Apogee Duetu koji ima jako slicnu konfiguraciju kao Desktop Konnekt 6. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje monitore za elektronsku muziku (kucni studio) ? | fliptrip | Monitoring | 7 | 25-05-2010 10:16 PM |
Da li mislite da Hip Hop muziku ceka svetla buducnost kod nas ?? | ugljesa | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 126 | 08-04-2010 08:15 AM |
Kako da prodam svoju muziku??? | loadedmutha | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 13-03-2008 07:51 PM |
Tko od vas zaista ?ivi ZA muziku? | ANITA | Razno | 41 | 17-01-2007 11:11 PM |