|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]() muzika mojih ruku delo, miks master i to sve takodje.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Super, super, mislim da sam stvar već pohvalio
![]() ![]() www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
skroz lepo odradjeno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Odgledao sam ga celog,što mi se retko dešava, spot drži pažnju, snimci su lepi, svaka čast!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
vrlo lepo odradjen video.
Refren mi je super odradjen..sve je na mestu, dobar efekat na glasu, dobar vajb, sve radi super Svirka je old skool, ali nacin repovanja nije old skool! I dalje mi smeta kako nasi reperi repuju - suvise mi je izforsiran akcenat i glas..svi su manje vise na istu foru. Svi nekako nabacuju neku "repersku" boju glasa..koja nije njihov pravi glas. Crncima je uglavnom svima takav glas, pa nemora da se muche... bolje je da se repuje sa malo prirodnijim glasom, zvucace mnogo mnogo prirodnije, realnije...ovako sve mi je to isto.. moracu da nadjem neke nase repere pa da probamo na neku drugu foru...treba nesto menjati..
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Struka - Hvala na svemu | HeatMan | Promocija radova | 2 | 16-04-2010 02:26 PM |
Unapred hvala na pomoci... | Evil D | Computer Hardware | 5 | 30-05-2006 11:43 AM |
NOVI u svemu!!? | mario | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 28-10-2005 10:38 PM |
Hvala administraciji | Mogli | Predlozi i sugestije | 10 | 03-07-2005 04:40 PM |