|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Nisam gitarista.... sa VOXom sam radio, snimao ga, Roland JC120 mogu da iscimam za snimanje.... da vas ne bih navodio na odgovor koji mi je potreban....
za sta bi koristili jedno, a za sta drugo pojacalo (za koji tip svirke)... Gitara je Stratocaster plus (lace sensor, valjda) Vox je verzija matora neka, ima mu bar 25, 30 godina, ali nije onaj sa nekim najboljim zvucnicima (ko se razume, zna o cemu pricam ![]()
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Jazz Chorus za clean gitare. AC30 za crunch, drive...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Generalno:
VOX AC30 je vise za rock i funk klinove i krancheve. Ima mnogo topliji ton od Rolanda. Roland JC120 ima ledeno hladan kristalni klin i vise je za pop i za neku drugu muziku kojoj sada ime ne bi pominjao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
ako je upuceno meni... nisam gitarista, a ne mogu da ih dobavim oba pa da uradim A/B, pa da znam na cemu sam. Mogu samo da uporedim simulacije.... a nikako ne bih rekao da je JC ledeno hladan i kristalan.... mozda moj utisak. JC rado koristim bas za neke tvrde clean deonice, razlaganja ili sta vec....
Treba mi bas za pretezno funk clean svirku, imam sviraca sa dobrom desnicom, sto je najvaznije..... Aj.. opet od ova dva sta? ili nesto trece da jurim? mozda mogu i neki superreverb da nadjem...
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
@ off, ma ne druze, nije u tom smislu, pitanje je skroz ok, odgovori su right on spot, strasno jasna situacija, da se javi jos sto gitarista, svi bi rekli isto, na to sam mislio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
super..... JC mije lakse nabaviti, pa cu probati sa tim..... za svaki slucaj cu splitovati signal, da mogu nekom simulacijom da popravim stvari
![]()
![]() |
#10 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Roland je jedan od dva najbolja tranzistorca koje sam cuo. Quote:
Ja ne bi jurio vise nista. Mada moze i fender ili moze Lab L5 (njega je teze naci ali bi zvucao najbolje, ako je gitara dobra). Last edited by google; 13-05-2010 at 10:25 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne?to kao Vox AC30/4 | sira | Pricaonica | 0 | 18-01-2010 11:32 PM |