![]() |
AC30 vs JC120
Nisam gitarista.... sa VOXom sam radio, snimao ga, Roland JC120 mogu da iscimam za snimanje.... da vas ne bih navodio na odgovor koji mi je potreban....
za sta bi koristili jedno, a za sta drugo pojacalo (za koji tip svirke)... Gitara je Stratocaster plus (lace sensor, valjda) Vox je verzija matora neka, ima mu bar 25, 30 godina, ali nije onaj sa nekim najboljim zvucnicima (ko se razume, zna o cemu pricam:)) |
Re: AC30 vs JC120
Jazz Chorus za clean gitare. AC30 za crunch, drive...
|
Generalno:
VOX AC30 je vise za rock i funk klinove i krancheve. Ima mnogo topliji ton od Rolanda. Roland JC120 ima ledeno hladan kristalni klin i vise je za pop i za neku drugu muziku kojoj sada ime ne bi pominjao :). Odlican je i za Jazz u nekim postavkama, kako mu i samo ime kaze :wink:. |
Quote:
|
:grin:oko ovoga se ni naj gluvlji gitarista ne bi raspravljao
|
Quote:
Treba mi bas za pretezno funk clean svirku, imam sviraca sa dobrom desnicom, sto je najvaznije..... Aj.. opet od ova dva sta? ili nesto trece da jurim? mozda mogu i neki superreverb da nadjem... |
@ off, ma ne druze, nije u tom smislu, pitanje je skroz ok, odgovori su right on spot, strasno jasna situacija, da se javi jos sto gitarista, svi bi rekli isto, na to sam mislio...
|
Quote:
|
super..... JC mije lakse nabaviti, pa cu probati sa tim..... za svaki slucaj cu splitovati signal, da mogu nekom simulacijom da popravim stvari:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:51 PM. |