|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljubaznoscu firme "AP MUSIC" koja je distributer i dealer za firme Roland, Boss i Edirol, sutra putujem u Budimpestu, na prezentaciju novih, do sada nevidjenih Klavira, sintova i ostale opreme firme Roland. Kazu bice predstavljena nova serija "Super Natural" digitalnih klavira, cija je premijera zakazana za Frankfurt Musikmesse 2010 u martu, a ovo je samo za dealere. Bas se radujem!!!!
Izvestaj sledi!
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
I treba ! Svaka cast, bravo.
Aca Pavlovica za presednika. Last edited by darkstar; 28-02-2010 at 08:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Srecan pun i dobar provod.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Bravo Slobo!
![]() Posto si se do sad (nadam se) vratio, nestrpljiv sam da cujem utiske... I, naravno... ziveo nam Aca! ![]()
Last edited by Synclavier; 03-03-2010 at 03:01 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mod?rateur analogue
|
![]()
sretan put, svakako nam javi utiske
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Sledi opsiran izvestaj (koliko mogu i SMEM da pricam, jer su zamolili za diskreciju do 24 marta)
Dakle ukratko: novi sint pod imenom "GAIA" treba da je naslednik SH 201 ali mnogo, mnogo bogatiji, sa vise menija, oscilatora, svega, i sa preko 20 talasnih oblika na SVA TRI oscilatora po glasu, mislim da ce da "pomrsi racune" jednoj ili dve Nemacke firme... Nova serija klavira sa "Super Natural" tehnologijom, i potpuno linearnom dinamikom i prenosom volumena i boja, bez ikakvih "stepenica" ili "svichovanja" vise modela... Jos vise unapredjen (ako je to uopste moguce) V-Piano, koji je i ranije bio najbolji klavir IKADA NAPRAVLJEN ukljucujuci tu i akusticne kao sto su "Steinway" i "Yamaha" Nova serija malih pojacala i razglasa sa mogucnoscu BATERIJSKOG napajanja, sa vrlo efikasnim iskoriscenjem... Novi BOSS jeftin, a efikasan i prost multiefekt, slusao gitaristu koji je na stratokasteru prosvirai par boja na kojima bi im zavideli najveci gitaristi sa ormanom u "rekovima" Novi terenski snimac R05, smanjen, pojeftinjen, a jako kvalitetan,ali bez efekata "on-board" (izuzev kompresora) Eto, toliko SMEM da kazem, ali kad zavrsim hitne obaveze, bice JOS..... P.S. Nove klasicne orgulje, dvomanualne C-330, koje bi i popa zaprepastile koliko su uverljive i mocne!
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
edirolovi terenski snimaci izuvaju, licno ih obozavam, imam mali r09 hr, i PREZADOVOLJAN SAM, P R E Z A D O V O LJ A N .
Njegov interni mikrofon zaista treba cuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima,
ima li kakvih naznaka za Musikmesse 2010 od rolanda u vezi ARRANGER klavijatura?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da se pohvalim... :) | zlobisha | Promocija radova | 3 | 14-04-2009 09:12 PM |
da se i ja pohvalim | Steka | DSP forum | 17 | 04-04-2008 05:08 AM |
Evo i ja da se pohvalim | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 30-11-2006 02:52 AM |
Evo da se malo pohvalim :) | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 01-10-2005 11:57 PM |