Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=109)
-   -   Da se pohvalim.... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=33027)

slowstar 28-02-2010 06:23 PM

Da se pohvalim....

Ljubaznoscu firme "AP MUSIC" koja je distributer i dealer za firme Roland, Boss i Edirol, sutra putujem u Budimpestu, na prezentaciju novih, do sada nevidjenih Klavira, sintova i ostale opreme firme Roland. Kazu bice predstavljena nova serija "Super Natural" digitalnih klavira, cija je premijera zakazana za Frankfurt Musikmesse 2010 u martu, a ovo je samo za dealere. Bas se radujem!!!!
Izvestaj sledi!

darkstar 28-02-2010 07:30 PM

Re: Da se pohvalim....

I treba ! Svaka cast, bravo.

Aca Pavlovica za presednika.

google 28-02-2010 09:26 PM

Srecan pun i dobar provod. :wink:

Synclavier 03-03-2010 02:54 AM

Bravo Slobo! :)
Posto si se do sad (nadam se) vratio, nestrpljiv sam da cujem utiske...
I, naravno... ziveo nam Aca!:jupi:

clusterchord 03-03-2010 05:55 AM

sretan put, svakako nam javi utiske ;)

slowstar 04-03-2010 06:17 PM

Sledi opsiran izvestaj (koliko mogu i SMEM da pricam, jer su zamolili za diskreciju do 24 marta)
Dakle ukratko:
novi sint pod imenom "GAIA" treba da je naslednik SH 201 ali mnogo, mnogo bogatiji, sa vise menija, oscilatora, svega, i sa preko 20 talasnih oblika na SVA TRI oscilatora po glasu, mislim da ce da "pomrsi racune" jednoj ili dve Nemacke firme...
Nova serija klavira sa "Super Natural" tehnologijom, i potpuno linearnom dinamikom i prenosom volumena i boja, bez ikakvih "stepenica" ili "svichovanja" vise modela...
Jos vise unapredjen (ako je to uopste moguce) V-Piano, koji je i ranije bio najbolji klavir IKADA NAPRAVLJEN ukljucujuci tu i akusticne kao sto su "Steinway" i "Yamaha"
Nova serija malih pojacala i razglasa sa mogucnoscu BATERIJSKOG napajanja, sa vrlo efikasnim iskoriscenjem...
Novi BOSS jeftin, a efikasan i prost multiefekt, slusao gitaristu koji je na stratokasteru prosvirai par boja na kojima bi im zavideli najveci gitaristi sa ormanom u "rekovima"
Novi terenski snimac R05, smanjen, pojeftinjen, a jako kvalitetan,ali bez efekata "on-board" (izuzev kompresora)
Eto, toliko SMEM da kazem, ali kad zavrsim hitne obaveze, bice JOS.....
P.S. Nove klasicne orgulje, dvomanualne C-330, koje bi i popa zaprepastile koliko su uverljive i mocne!

darkstar 05-03-2010 01:56 AM

edirolovi terenski snimaci izuvaju, licno ih obozavam, imam mali r09 hr, i PREZADOVOLJAN SAM, P R E Z A D O V O LJ A N .

Njegov interni mikrofon zaista treba cuti.

MACI 16-03-2010 06:48 AM

Pozdrav svima,
ima li kakvih naznaka za Musikmesse 2010 od rolanda u vezi ARRANGER klavijatura?

All times are GMT +1. The time now is 08:12 AM.