|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Koji operativni sistem je najbolje koristiti na konfiguraciji:
Intel I7, 4gb DDR3, sa Emu 0404 muzickom Od softvera bi koristio Cubase sa dosta plug-inova Stavio bi Windows7 ali vidim da drajveri za Emu 0404 jos ne postoje. Neki su pokusavali sa drajverima za Vistu ali to nije bas najsjajnije resenje. Jel imao neko iskustva sa Sedmicom i Emu 0404? Ako bi isao na varijantu Xp-a, da li je bolje da stavim 64-bitnu verziju? Sa starim kompom sam znao, Xp 32 bit ![]() Unapred hvala na odgovorima
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Instaliraj Xp64bit, i sacekaj da se pojave drajveri za Win7. Postoje drajveri i za Vistu 64bit, mozes i sa time probati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Na kraju sam bio prinudjen da ostavim xp 32 bit jer za moj glupi ADSL modem ne postije drugi drajveri
![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Bolje stavi Windows7 x64, posto XP x64 ima dosta rupa i tako toga... Sto se tice modema resenje je jednostavno, zoves provajdera i trazis da ti modem zameni za ruter i problem resen, nema vise nikakvih drajvera, i mozes da ubodes bilo koji komp na net
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kori?ćenje muzike u reklamnim spotovima bez pitanja autora - molim savet | i? pile preko ?ile! | Pravna Pitanja | 45 | 14-11-2009 11:17 PM |
savet za vokal | milanCHE | Computer Hardware | 4 | 09-05-2007 09:19 AM |
LIQUID MIX savet! | Klarinetista | Computer Hardware | 3 | 04-02-2007 05:30 PM |
Savet za Marshall | dawid | Gitarska Produkcija | 11 | 02-01-2007 12:22 AM |
Savet od strucnjaka | Zwerko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 35 | 04-12-2005 05:22 PM |