|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Postovanje
![]() Nije me bilo dugo al jbg, znate je kako je kad se nema vremena. Doslo je vreme da se pazari preamp (da da, secam se kad sam rekao da mi nece biti potreban ali.... ![]() Sledece nedelje mi dolaze sledeci preampovi na testiranje: Avalon M5 Great River ME-1NV Great River MP-500NV A-Design Audio P1 Cuo sam da je skoro pa nemoguce cuti razliku izmedju GR ME-1NV od znatno jeftinijeg MP-500NV-a. Jedino mi se ne svidja to sto je Lunchbox (nemam haha). kod A Design P1-a takodje ista stvar, Lunchbox. Avalon M5 je demo verzija i on je trenutno 870 eura (kaze lik da ga je koristio SAMO 5 puta kao DEMO-Preamp i daje garanciju godinu dana na njega). Za sva cetiri preampa sam procitao samo najbolje na gearslutz boardu pa posto je moj favorit GR ME-1NV bilo bi lepo da mi napisete sta vi mislite o ovim preampovima ![]() Hvala unapred ps: Srecna Nova Godina, da ste zivi i zdravi i sve najbolje u novoj 2010 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
bilo ko?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
river.
![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
hm, verovatno nisi probao M5...... Sto ne znaci da i GR nije super...... mislim da nema greske izmedju ta 2
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
jesam, i nije ostavio neki preveliki utisak na mene iz nekog razloga..
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam slusao snimke GR, a sa M5 sam malo raduckao, i veoma mi se svideo kao cist, utegnut sa jaaaako lepim basom
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
dosta podeljeno misljenje...verovatno nista dok ga ne ubodem i ne isprobam sam...hteo sam da napravim test sa pevanjem, repom, gitarom...kod GR-a mi najvise fali jebeni lo cut filter...to mi se kod M5 svidja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
idemo dalje...
u igru su pored GR-a i M5 upali jos i DCS Remote Preamp, AEA TRP pa da cujem jos neka misljenja? aj aj, nije valjda tako tesko napisati neko vase iskustvo i sta mislite o ovim uredjajima ukoliko ste radili sa njima. Ja iskreno nisam uspeo ni za jedan preamp nesto lose da procitam pa zato pitam vas ovde za vase misljenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
imam mogunost da testiram i manleyov dual mono preamp al procitah negde na forumu da manley nikako da rep vocale i sl.
![]() ps: ili preporucite neki preamp do 900eura ![]() mozda znate nekog ko prodaje sta itd? bio bih zaista zahvalan ![]() ![]() Last edited by Komplex; 05-01-2010 at 11:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
joj, ja tek sad videh da tebi svi dolaze na testiranje..... pa sta pitas onda, probaj sve dva dana i izaberi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Great River Harrison 32EQ u API 500 standardu! | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 10-10-2009 11:35 PM |
Great music videos - NOT! | Danny Lou | Pricaonica | 5 | 18-09-2009 03:59 AM |
Great River MP-1NV preamp | Kres7787 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 06-12-2008 04:03 PM |
Preamp Great River? | DeMa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 30-07-2008 05:33 PM |