|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
http://www.emptyroomsystems.com/
Pogledajte ovo, ja sam se malo igrao sa demom i deluje mi ok, mada ne mogu da ga uporedim sa UAD 250icom, jer mi je probni period istekao
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Zvuci bolje nego sto sam ocekivao. Slusao sam samo primere sa sajta. Perkusija mi mi nije nesto, ali me je vokal prijatno iznenadio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Takodje sam probao i neki novi Audio Damage Eos Reverb, on mi je bolji... Ali su mu oba nekako retki i nekako previse odzvanjaju, cak kad skorz odsechem visoke u ovom Eos-u i dalje odzvanja da me bole ushi... Mislim da je Sonnox Oxford Reverb neprikosnoven za neimpulsne reverbe.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dobar reverb u nizoj kategoriji? | Elf | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 24-12-2009 11:14 PM |
UAD 5.4 (Fatso Jr./Sr.,EMT250,Neve 31102) | Gianfranco | DSP forum | 24 | 03-11-2009 05:54 AM |
hardw. reverb, dobar a jeftin....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 11-10-2009 11:32 AM |
Overhead Mic. simulacija. | bumbar | Audio Software | 13 | 28-03-2007 09:05 AM |
ORKESTRALNA SIMULACIJA UZ PANNING, REVERB I CHORUS | ANITA | Tutorijali | 8 | 04-04-2004 10:06 AM |