|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Gotov je vokal za pjesmu Idemo skupa do kraja s novom pjevačicom, osim onog dijela na brejku s kojim ću se još pozabaviti... Molim za mišljenje koji vam je vokal bolji
http://www.box.net/shared/2rbxyav9uq - Tanja http://www.box.net/shared/iasm4z6j61 - Laura Last edited by zoolander; 04-01-2010 at 12:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Rekao bih da su tanja i laura ista osoba, samo shto je vokal na drugoj verziji bolji (prezentniji, ispeglaniji)..
Super stvar! Last edited by MHz; 04-01-2010 at 11:07 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Falana komentaru, nije ista osoba
![]() Na drugoj verziji vokal je mislim ne?to glasniji pa se čini prezentniji. Inače sam vrlo slično obradio oba vokala, upravo zato da razlika bude ?to manja u odnosu na prvobitnu verziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Meni se, da ka?em, vi?e dopada prva verzija. Ovo bi konstatacija a sada filozofija. Boja glasa mi se dakle vi?e dopada u prvoj ali tu fali snage, pa deluje malo bledo. Ako se vokal tu malo istakne da se ta snaga ako je ima oseti onda bi to po meni bila bolja varijanta, ako nam to mo?e? pru?iti na uvid lak?e će ljudi moći svoje mi?ljenje izneti. Ovako ostaje da se nagadja da li je problem mix ili glas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Evo mislim da su sad vokali tu negdje po glasnoći, stavio sam novi link na Tanjinu verziju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Preslu?ah ponovo i mora se priznati da Tanjin vokal ipak nije LEAD. Na stranu ?to ja lično volim ovakvu boju glasa, u ovom slučaju, bar se meni tako čini ipak tu ne?to snage "fali".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
laura definitivno. s tim shto kod nje postoji i niza oktava u refrenu. i miks je malo drugachiji, a pogotovo master.
ali nekako ima vishe energije devojka od tanje.. mada malo je nazalniji vokal, shto ja i ne volim previshe.. ali definitivno je energichnija.. kapiram da je to laura poshto je jedan fajl nazvan idemo skupa do kraja - tanja maric, dok je drugi samo sa nazivom pesme... ok stvar! ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
laura definitivno. s tim shto kod nje postoji i niza oktava u refrenu. i miks je malo drugachiji, a pogotovo master.
ali nekako ima vishe energije devojka od tanje.. mada malo je nazalniji vokal, shto ja i ne volim previshe.. ali definitivno je energichnija.. kapiram da je to laura poshto je jedan fajl nazvan idemo skupa do kraja - tanja maric, dok je drugi samo sa nazivom pesme... ok stvar! ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Jo? kad bi ovo nečemu slu?ilo :
- picture : dio oba udvojena traka. - audio : udvojeni jedan i drugi trak. No Comment. PoZzzz. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mali oglas: gitarista i pjevač tra?i bend | bassystem | Pricaonica | 2 | 15-12-2009 01:50 AM |
Ponuda pjesme afirmiranom pjevaću u Hrvatskoj | Tonko | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 1 | 03-11-2009 12:49 PM |
Velika usporedba high gain pojacala i pickupova | Koshpa | Gitarska Produkcija | 2 | 23-09-2009 02:44 AM |
Usporedba gitarskih zvucnika | Koshpa | Gitarska Produkcija | 14 | 18-10-2008 12:56 PM |
Usporedba M-audio kartica | relis | Computer Hardware | 0 | 15-11-2006 09:35 PM |