|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
kad npr. ocu da prekopiram s hard diska na eksterni hard disk windows mi ne dozvoljava da to uradim jer je .iso fajl veci od 4 gb
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Jel su ti diskovi ntfs?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
win32 fajl sistem (koji je verovatno na eksternom disku) ne dozvoljava tolike fajlove.
U takvim situacijama ja to razdelim winrarom na manje delove (bez kompresije) pa prekopiram na eksterni. Win32 se koristi na eksternim diskovima zato sto ih lako cita i Windows i OSX i Linux.... ali to izaziva ovakva ogranicenja. pozdrav bogi
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
Mislis FAT32 ?
![]() Najbolje mu je da prebaci sve podatke sa eksternog, i isti isformatira (prebrise) sa NTFS fajl sistemom. Ako nema previse podataka za prebacivanje, naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
daaa... FAT32... izvin'te... lapsus...
![]() ![]() Da... ako je na eksternom disku isformatiran NTFS fajl sistem, onda ne mora da se zeza sa winrar (ili cime drugim) pozdrav bogi
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
eksterni je fat32 na kompu je ntfs al problem isti imam i kad ocu s c na d da prebacim taj fajl ne dozvoljava mi i ako je u pitanju isti hard u kompu,znaci ne pricam o eksternom,jednostavno kao da windows ima neku blokadu za fajlove vece od 4 gb.
u pitanju su vst-ovi koji su izdeljeni na rarove i ocu jednostavno jednom da ih otpakujem i da mi stoje kao jedan .iso fajl a ne svaki put kad treba da se instaliraju moram da ih otpakivam i trosim dosta vremena... znaci koliko shvatam na fat32 nije moguce drzati fajlove vece od 4 gb? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Veliki pozdrav | Zid | Dejan Vučković | 14 | 15-12-2009 07:37 PM |
Win7 i Cubase 4 ? | branoy | Audio Software | 8 | 15-10-2009 08:23 AM |
Veliki Problem!!! | Milosh84 | Computer Hardware | 1 | 10-09-2008 07:54 PM |
veliki problem | roko | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 17-06-2004 08:45 AM |