|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Cao svima!
Imam jedan ultra debilan problem. Instalirah Cubase 5 prije par dana kod druga i sve radi kao boca (naravno, Nuendo 3.2 je i dalje na masini). Veceras dodjem da radimo i pokusam "zoom in" i "zoom out" - nece! F3 mixer - nece, F2 transport - ne pojavljuje se uopste ni kad idem gore na "Transport". Ni jedan F nece da radi. Click on/off na C - nista! Odem u Key Commands, vidim da je sve normalno, na tim funkcijama su upisani shortcut-i, resetujem ih za svaki slucaj - opet nista. Play i Stop na space baru radi, 1 na numerickoj za povratak na left lokator radi, * za record radi, vecina ovih ostalih nece! Reinstalirah Cubase komplet - ista prica. Naravno, kod sebe kuci imam istu kombinaciju instaliranu i radi sve kako treba ( a vjerovatno i mnogima). Drug mi je takodje rekao da su mu se na Nuendu vremenom gubile neke stvari i dolazile (misteriozno) i da ga ovo sada ne cudi. Sto mislite o svemu ovome i ima li smisla o kakvim virusima razmisljati kad su takve stvari u pitanju? Hvala svima na strpljenju sto ste barem procitali thread! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Provjeri dali su ti uključene funkcijske tipke ne tipkovnici.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Nije virus.
Iskljuci Virtual Keuyboard na transport panelu. Desni klik na transport, iskljuci 1. opciju. Last edited by google; 25-11-2009 at 07:46 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hvala vam drugari. Poenta je sto se transport panel uopste ne pojavljuje, i kad ga kliknem gore na Transport - Transport panel - nema ga. F3 za mixer (i ostali F-ovi) ne funkcionisu, ali hoce kad ih aktiviram iz Devices. Nevjerovatno je to sto na Nuendu na istoj masini sve to radi. Probacu virtual keyboard danas, ali i u toj opciji u normalnoj situaciji transport radi i F-ovi rade svoju funkciju, ali ovamo je nesto nenormalno
![]() Hvala vam puno u svakom slucaju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Imao sam slican problem sa C5, nema mixera, nema VST devices itd. Problem je bio u tome sto su se "sakrili" nekako izmedju dva monitora
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da... i ja sam lomio glavu oko toga i ispostavilo se ovo kao u prethodnom postu...
Mada se secam i nekih fantomskih desavanja, poput misterioznog nestajanja klika (metronom) na verziji 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() Hvala puno @pedjah i hvala svima! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
... svasta ljudi rade... | "7" | Pricaonica | 4 | 02-02-2009 05:08 PM |
Xenyx 502 + EMO 0404 = Ne Mogu Ni Da IH Nateram Da Ikako Rade | zoksula | Computer Hardware | 7 | 07-11-2008 10:35 PM |
Koje male i jeftine aktivne monitore za kucni studio uzeti? | DarkoS | Monitoring | 30 | 13-01-2008 01:30 AM |
Potreban savet za aktivne monitore | sasa.ivkovic | Monitoring | 51 | 19-06-2005 03:32 AM |