|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]() ![]() Sad sam malo gledao (dobio je drug beta verziju) Melodyne Editora!!!!! ![]() ![]() ![]() stereo traka - Jazz band, bebop stvar...(bila bez bubnja) SVE razdvoji, sax, trube, klavir...!! Buzuki (par njih..) isto ! Klavir polifoni - ludilo... Hor - ludilo.. probacemo posle nesto gde ima i vokal i bubanj u pesmi pa da vidimo kako to ide..ALI OVO JE VEC PRETERANO ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
nisi li mastao o tome kad si bio mlad i lep ???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
ma to je super, samo shto kapiram da reverb tail i sl ostaje isti kao shto je bio ranije.. to moze da pravi probleme ako hocesh da kradesh neke stvari
ali da bacish na grupu bek vokala. vrh! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
ladno moze da se (na primer - ako treba za film ili sta vec) otvoris fajl, zamenis par nota , i stavis (mozda) nesto preko i KAO PRESVIRAO si muziku - nemoras da placas SAMPLING CLEARANCE FEE...a ako malo preteras, onda napravis "totalno drugu pesmu" !!
al ce tek sad da se krade i kopira !!!
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Vrh za horove i pevanje... sacu od Celine Dion da napravim Silvanu...
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() Quote:
Last edited by google; 29-09-2009 at 12:02 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
ode muzika u ku*ac...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
banned
|
![]()
Otisla, ne vratila se!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ali opet, da li je moguce da sam ja jedini koji veruje u to da kada se pojave ovakve stvari, to je zapravo dobro po muziku..? eto uz sve lady gage, akone i tpainove, izadje jedan benson (produciran od strane marcus millera) i pokida.. meni je dovoljno 4 takva albuma godishnje (a ima ih vishe).. delim vash bol.. o da... pre neki dan otishao sa drushtvom u grad.. sedimo u kolima odvrnuli radio.. klimamo glavama.. pichi neki tuc tuc.. taman da promenimo stanicu.. i prekide se pesma, krece blur song 2.. i mi josh pojachali, spustili prozore.. u transu. prekida se pesma i krece tuc tuc verzija iste.. nas trojca za glave odmah. ali, onda pustish cd.. ubacish recimo jason mraz-a (novog) koji je odlichan (a pritom i prilichno komercijalan).. i opustish se.. prosto je |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
el ima negde da se skine source code da pogledamo malo
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PC editor za DX7 | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 07-07-2008 03:00 PM |
JV-1080/WinXP editor | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 10-10-2007 01:36 PM |
cubase/nuendo: logical editor i drum editor | SandRob | Audio Software | 2 | 10-05-2005 05:58 PM |