|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
mozda malo glupo pitanje, ali posto nemam prilike da isprobam i uporedim, a imam da narucim, moram da pitam iskusnije i starije
![]() jel neko probao ove 2 sprave i koja je bolja po vasem misljenju http://www.seymourduncan.com/product...6_paranorma_2/ ![]() ili http://www.americanmusical.com/Item--i-TEC-VTBASS-LIST ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
mozda neko ima ovo?
![]() ???? iskustva, ocene i slicno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Gitarska varijanta pod-a se drugaru stra?no svidela. Ka?e da jako lepo modeluje. Imajući to u vidu, valjda su znali da naprave i bass ekvivalent.
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
E vidis, zato je tu You Tube
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ot6jQTYdSCY |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Šalu na stranu, kako neko može da preporuči bilo kakav procesor (preamp, štagod) kada ne zna ni o kom se instrumentu radi, ni o kojoj svirci, ni šta izvođač preferira? Imajući iskustvo sa Line6 UX2 toplo preporučujem bilo koji Line6 proizvod. Sprave koje je moguće prilagoditi (uz tweakovanje, naravno) raznim instrumentima, načinima svirke, svašta nešto. Onaj Bass POD za koji si pitao se više ne proizvodi, ali ja bih gađao Bass Floor POD. Ima ga u Artistu, pa bar možeš da ga probaš. Vidim da je njihova cena malo nabudžena u odnosu na Thomann, možda Lesha može nešto da ti isposluje ![]() Pozdrav
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Procesor i preamp - nije svejedno. Last edited by MHz; 04-06-2009 at 04:59 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Radial Bassbone - 2-kanalni preamp+ switch +DI (EQ, Vol, power boost, XLR Out, tuner out, eff loop), super i za stage i za studio, odlicna izrada. Moj kolega ga "besomucno" koristi (kupio ga je na moj nagovor) i svi smo zadovoljni
![]() USA cena: 230 - 280$. Preporuka!
![]() |
#10 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja se ne bih slozio. Kada se pogledaju opcije na ovim ''preampima'' vidi se da svi imaju slap contour, character, amp models i sl. dok presence i blend na SansAmpu ne bih svrstao u istu kategoriju 'efekata'. On je jednostavno DI + gain + EQ. Ono shto preamp i treba da bude. Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mic Preamp | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 12-10-2008 07:11 PM |
preamp: FMR Vs ART | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 30-08-2008 08:09 PM |
Preamp? | Rhino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 11-11-2006 10:52 PM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |
mic + preamp | dr.Ru | Vlado Georgiev | 1 | 24-02-2005 05:26 AM |