|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Super Moderator
|
![]()
Zanima me da li neko poseduje nekakve knjige vezane za produkciju na nasem ili engleskom ili neki link ka kupovini istih??
![]() |
#2 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
I ako posjeduje ne bi bilo loshe da je skenira, napravi PDF, i okachi na net.
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
Ja imam knjigu Cubase vodic.Kompletno aranziranje u cubasu od filmske muzike pa do aranziranja video igrica,rock muzike,dance... uz cd koji sluzi kao primer aranzmana,a mogu nabaviti solidnih knjizica sa akdemije u Beogradu koje nisu nimalo za potceniti.Diviner hvala ti ali stvarno je ogroman fajl koji bi morao skidati 5 sati minimum.
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
Evo, ja cekam neke *.pdf od nekog lika iz Beograda. Cim stignu, bacicu ih na net.....
Znate sta sam primetio? Ljudi ponekad skeniraju knjigu, konvertuju u PDF, a zatim taj isti PDF stampaju ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
Reci neshto vishe o toj knjizi. Dje se moze nabaviti. A takodje bi bilo dobro ako bi nas povezao sa kontaktom za te knjige sa BG akademije.
![]() |
![]() |
#7 |
ton magistar
|
![]()
beogradjanin vladimir rackovic napisao je 2 odlicne knjige na srpskom (sva srica za mene da ni cirilica :oops
![]() http://www.odiseja.co.yu/sadrzaj/sadrzaj.html vladimir upravo pise trecu knjigu. iman nekoliko podglavlja koja mi je zbici na emajl, ali to naravno ne mogu uploadat - treba supertirat domace autore da pisu ![]() prosli tjedan san dobi knjigu "bob ketz - mastering audio (the art and the science)" koju bi svakomu najtoplije priporuci. knjiga je genijalna i moze se narucit priko interneta - treba suportirat strane autore da ne umru od gladi. ![]() http://www.digido.com/
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]()
Knjigu Cubase sam kupio u knjizari slucajno.Stoji kraj svih ostalih knjiga vezanih za kompove.Odlicna je kako sam vec rekao,objasnjava nacine i nacine kako napraviti stvar i to sve lepo upakovano.Dobijas i Cd sa primerima koji itekako pomazu.Inace knjiga je vezana za Cubase 5.0 VST.Mnogo pomaze u nekom skolskom nacinu uceja rada sto je ja mislim i najbolji nacin da se nesto nauci kvalitetno.
Citao sam knjigu Vladimia Rackovica"Rock za pocetnike".Knjiga je prikazuje snimanje demoa rock grupe iz ociju mladih entuzijasta i sa strane producenta koji im odradjuje stvar...zanimljiva stvar. Tu knjigu kao i ostale sa Akademije mogu nabaviti ali nazalost kopirane ovde u BL od prijatelja sa radija.Takodje mogu ih prebaciti u pdf pa poslati ali morate mi objasniti kako se prebacuje u pdf. Ostale knjige Vladimira Rackovica sam narucio ali ne stizu u Bosnu,moracu ih naruciti u NS.Jako dobro covek objasnjava stvari. Sta bi mi bez dobrih starih knjiga ![]()
![]() |
#9 |
Super Moderator
|
![]()
Sandrob dragi moj....jel postoji mogucnost da narucim knjigu Mastering Audio bez vise i ostalih folirancija samo pouzecem 8)
![]() |
#10 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() pogledaj malo po internetu - knjiga se prodaje na puno mista. ja san je dobi od prijateja, koji je greskom dobi dvi :roll: vladimirovu prvu knjigu neman, a drugu san naruci direktno od njega. odgovori mi je isti dan, da platni promet izmedju nase dvi zemlje ne funkcionira, ali da je njegova tetka sa korcule i da ona upravo to vece krece iz beograda prema korculi. sutra uvecer san ceka u korculi autobus iz sarajeva. tetka meni knjigu i cd a ja tetki lovu :roll: jeb'ga - ko je sritan ni ni u zahodu gladan ![]() btw: vladimir ce doc ovo lito kod mene ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
[OBAVESTENJE] dve nove knjige o zvuku za film! | mildan | Tutorijali | 17 | 03-07-2009 02:49 AM |
Sajam knjige u Beogradu - Literatura? | Gmile | Tutorijali | 5 | 31-10-2006 09:13 AM |