![]() |
Knjige
Zanima me da li neko poseduje nekakve knjige vezane za produkciju na nasem ili engleskom ili neki link ka kupovini istih??
|
Re: Knjige
Quote:
|
I ako posjeduje ne bi bilo loshe da je skenira, napravi PDF, i okachi na net.
|
Ja imam knjigu Cubase vodic.Kompletno aranziranje u cubasu od filmske muzike pa do aranziranja video igrica,rock muzike,dance... uz cd koji sluzi kao primer aranzmana,a mogu nabaviti solidnih knjizica sa akdemije u Beogradu koje nisu nimalo za potceniti.Diviner hvala ti ali stvarno je ogroman fajl koji bi morao skidati 5 sati minimum.
|
Evo, ja cekam neke *.pdf od nekog lika iz Beograda. Cim stignu, bacicu ih na net.....
Znate sta sam primetio? Ljudi ponekad skeniraju knjigu, konvertuju u PDF, a zatim taj isti PDF stampaju :!: :?: :idea: |
Quote:
Reci neshto vishe o toj knjizi. Dje se moze nabaviti. A takodje bi bilo dobro ako bi nas povezao sa kontaktom za te knjige sa BG akademije. |
beogradjanin vladimir rackovic napisao je 2 odlicne knjige na srpskom (sva srica za mene da ni cirilica :oops:). prva "studio klinika" je rasprodana (koliko ja znan) a drugu "muzicki tonski studio" mozete narucit direktno kod autora. knjiga je izvrsna i nije skupa, a uz nju dobijete i cd sa primjerima.
http://www.odiseja.co.yu/sadrzaj/sadrzaj.html vladimir upravo pise trecu knjigu. iman nekoliko podglavlja koja mi je zbici na emajl, ali to naravno ne mogu uploadat - treba supertirat domace autore da pisu :!: prosli tjedan san dobi knjigu "bob ketz - mastering audio (the art and the science)" koju bi svakomu najtoplije priporuci. knjiga je genijalna i moze se narucit priko interneta - treba suportirat strane autore da ne umru od gladi. ;) http://www.digido.com/ |
Knjigu Cubase sam kupio u knjizari slucajno.Stoji kraj svih ostalih knjiga vezanih za kompove.Odlicna je kako sam vec rekao,objasnjava nacine i nacine kako napraviti stvar i to sve lepo upakovano.Dobijas i Cd sa primerima koji itekako pomazu.Inace knjiga je vezana za Cubase 5.0 VST.Mnogo pomaze u nekom skolskom nacinu uceja rada sto je ja mislim i najbolji nacin da se nesto nauci kvalitetno.
Citao sam knjigu Vladimia Rackovica"Rock za pocetnike".Knjiga je prikazuje snimanje demoa rock grupe iz ociju mladih entuzijasta i sa strane producenta koji im odradjuje stvar...zanimljiva stvar. Tu knjigu kao i ostale sa Akademije mogu nabaviti ali nazalost kopirane ovde u BL od prijatelja sa radija.Takodje mogu ih prebaciti u pdf pa poslati ali morate mi objasniti kako se prebacuje u pdf. Ostale knjige Vladimira Rackovica sam narucio ali ne stizu u Bosnu,moracu ih naruciti u NS.Jako dobro covek objasnjava stvari. Sta bi mi bez dobrih starih knjiga :idea: |
Sandrob dragi moj....jel postoji mogucnost da narucim knjigu Mastering Audio bez vise i ostalih folirancija samo pouzecem 8)
|
Quote:
pogledaj malo po internetu - knjiga se prodaje na puno mista. ja san je dobi od prijateja, koji je greskom dobi dvi :roll: vladimirovu prvu knjigu neman, a drugu san naruci direktno od njega. odgovori mi je isti dan, da platni promet izmedju nase dvi zemlje ne funkcionira, ali da je njegova tetka sa korcule i da ona upravo to vece krece iz beograda prema korculi. sutra uvecer san ceka u korculi autobus iz sarajeva. tetka meni knjigu i cd a ja tetki lovu :roll: jeb'ga - ko je sritan ni ni u zahodu gladan :idea: btw: vladimir ce doc ovo lito kod mene :lol: |
All times are GMT +1. The time now is 06:13 PM. |