|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Kako da pomerim pozadinsku buku, sa usnimka stare ploce? Uspeo sam da pomerim clickove i crackle-ove, ali onu parajucu buku nikako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Je l' moze neki EQ ? U kom opsegu frekvencija je obicno ta buka ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
20Hz do 20kHz
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ovo bi imalo logike da je to refleksija prostorije u kojoj je snimano.. Analizirao sam nesto i skontao da buka krece ( ovaj tip ) od nekih 10 Khz pa na dalje .. Uspeo sam sa low-cut da smanjim odredjeni deo, sad idem dalje, probam sa drugim alatima.. Inace, Adobe Audition ima prilicno dobre i korisne alate, cisto da vam napomenem, ko nije probao, ako nadje slobodnog vremena, neka isproba, odlican program, vishe mi se svidja od WaveLaba..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Hvala puno, evo upravo idem da probam.. Mislio sam da ce ovaj posao biti laksi, ali sam se prevario, zahteva bash puno obrade ako zelite da zadrzite originalni kvalitet usnimka i da ne 'povredite' nijedan od instrumenata i vokal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Waves Z- Noise...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |