|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je meni licno bila jedna od interesantnijih tema na forumu,dosta se polemisalo o tome.Posto tada jos nisi bio clan foruma ne bi bilo lose da cujemo tvoje mislenje o tome.Ima li uopste buducnosti za muziku?
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Pozdrav ! je li mi mozes reci koji su bili glavni akcenti te polemike na forumu.. tj. na sta se svela diskusija ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pocelo se sa pricom o tome da li ljudi danas uopste slusaju muziku i da li uopste obracaju paznju na ono sto slusaju,preko toga da li je to posledica krize stvaralastva ili mozda kompijuterizacije.Sto je dovelo do toga da je muzika hobi ,a ne zanimanje.Malo sam ovo sve napisao s brda s dola,ako imas vremena zaviri u temu
http://rumski.com/forum/showthread.php?t=25421 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike | Danny Lou | Razno | 132 | 12-12-2008 09:02 PM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |