|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Drugari, da li Vam se nekad desilo da od svih VST-a samo Stylus RMX pucketa u playbacku ???
![]() Preinstalirao sam i Windows i opet zajebava...
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
nikada, zaista... jesi instalirao najnoviju verziju plugina?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ja sam imao slican problem a skontao sam da ako na karti promijenim smpl.rat. sa 44.1khz na 48khz pa opet vratim na 44.1 onda radi normalno...
![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Meni jeste.. Kad sam ga otvarao preko Sonara pucketao je kao nenormalan , a cim ga otvorim u Nuendu sve radi normalno... Milion puta sam ga reinstalirao i svaki put mi se isto desavalo.. Kad podignes nivoe na njegovom masteru , on slabije pucketa, ali je opet primetno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
Koliko ram memorije imaš?
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() 1,5gb mada to pucketanje mi se pocelo desavati od skoro... do tada je sve radilo ko saliveno...
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
neko ti je charao, predlazem da posjetis nekog vidovnjaka ili ce to puckanje da ti se prosiri i na ostale vst instrumente!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Ako recimo vučeš semplove sa posebnog harda a hard je ATA,postoji mogućnost da ti je problem u tom delu,tj. da ti se nekim slučajem IDE grana prebacila na PIO mode i napravila ovaj haos.Proveri da li je ovo slučaj pa javi da rešimo problem.
Ideš na my computer/properties/hardware/device menager/ide ata-atapi controllers/odabereš granu(primary ili secondary channel)-desni klik-properties/advanced settings /imaš device 0 ili device 1 i tu bi trebalo da ti piše u kom modu radi (current transfer mode).
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 14-03-2009 at 06:27 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Ili defragmentacija harda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Drugari problem resen...
Latencija je bila 50ms ... kad sam spustio na 20ms pucketanje je prestalo... ako se nekom desi da znate gde je problem pozz
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stylus RMX 1.9e problem midi out | frkatonac | Audio Software | 1 | 15-10-2009 07:38 AM |
Stylus problem u FLStudio | silzg | Audio Software | 15 | 09-07-2008 11:15 PM |