![]() |
Stylus RMX problem
Drugari, da li Vam se nekad desilo da od svih VST-a samo Stylus RMX pucketa u playbacku ??? :confused:
Preinstalirao sam i Windows i opet zajebava... |
Re: Stylus RMX problem
nikada, zaista... jesi instalirao najnoviju verziju plugina?
|
Ja sam imao slican problem a skontao sam da ako na karti promijenim smpl.rat. sa 44.1khz na 48khz pa opet vratim na 44.1 onda radi normalno...:shock: Desi mi se nekad kad otvorim projekat u Cubase-u da pucketa sve pa odradim ovo sto sam napisao (to radim na DSP mikseru svoje emu kartice) sve bude dobro...
|
Meni jeste.. Kad sam ga otvarao preko Sonara pucketao je kao nenormalan , a cim ga otvorim u Nuendu sve radi normalno... Milion puta sam ga reinstalirao i svaki put mi se isto desavalo.. Kad podignes nivoe na njegovom masteru , on slabije pucketa, ali je opet primetno...
|
Koliko ram memorije imaš?
|
Quote:
1,5gb mada to pucketanje mi se pocelo desavati od skoro... do tada je sve radilo ko saliveno... |
neko ti je charao, predlazem da posjetis nekog vidovnjaka ili ce to puckanje da ti se prosiri i na ostale vst instrumente!
|
Ako recimo vučeš semplove sa posebnog harda a hard je ATA,postoji mogućnost da ti je problem u tom delu,tj. da ti se nekim slučajem IDE grana prebacila na PIO mode i napravila ovaj haos.Proveri da li je ovo slučaj pa javi da rešimo problem.
Ideš na my computer/properties/hardware/device menager/ide ata-atapi controllers/odabereš granu(primary ili secondary channel)-desni klik-properties/advanced settings /imaš device 0 ili device 1 i tu bi trebalo da ti piše u kom modu radi (current transfer mode). |
Ili defragmentacija harda
|
Drugari problem resen...
Latencija je bila 50ms ... kad sam spustio na 20ms pucketanje je prestalo... ako se nekom desi da znate gde je problem pozz |
All times are GMT +1. The time now is 02:31 AM. |