|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da li neko ima neke podatke o miksanju/snimanju novog albuma?
Nisam fan Robija ali sam fan Trevora, pa sam se latio slusanja novog albuma i mogu reci da mi se izuzetno svidja produkcija, posebno kako je radio sa sintovima i kako ih je uklopio u celu akusticnu pricu. Cak i neke pesme su mi extra ![]() Dakle ako neko ima neki info bio bih veoma zahvalan , Da Bear?
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
sacu ti ja lepo ispisem posto sam pazario disk (iju! sta je to, molicu lepo?
![]() prod. trevor engineered by tim weidner ima i jedno cetir' pet asistenata mixed: tim weidner (4 pesme) robert orton (4 pesme) i dve zajedno pod programmingom je kreditovano gomila ljudi orkestracija anne dudley snimano; londonski sarm, sarm west coast (la), capitol (la), angel studios (uk) mix sarm (uk) i bob ludvig na masteru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Heh....kao da je drugacije moglo kada je Trevor master mind
![]() Cu te cimnem ovijeh dana na neku trach kahfu da poslusam tu retkos zvanu original CD, pa jos produced by T. Horn ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trevor Horn & Robbie Williams | DaBear | Razno | 12 | 25-10-2009 02:41 AM |
Trevor Horn se ponovio | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 27-05-2008 01:06 AM |
Robbie mastering? | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 29-01-2005 01:04 PM |
JOHN WILLIAMS - CONDUCTER SCORE ili sl. | ANITA | Razno | 47 | 30-10-2004 07:20 PM |