|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
...neznam kako ga traziti, al bi mu namjena bila da automatski kopira sadrzaj cd/dvd,memorijskih kartica....u folder.
Program nebi smio biti vidljiv i uocljiv dok radi. Postoji li tako nesto? Cim se ubaci cd/dvd ili usb stick ili tome slicno, da se automatski kopira sadrzaj na odredjeno mjesto. Last edited by Ad Fines; 18-10-2008 at 01:06 PM. |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Mozda agent 007 ima nesto.... Ili jos bolje Mr.Q!
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
da, mozda, al kod mene je slucaj iz stvarnog zivota, a ne mastanje iz filmova.
Znam da postoji, al ne mogu nikako naci.... |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Probaj na A-spaceu pitati:
http://www.cnn.com/2008/TECH/ptech/09/05/facebook.spies/index.html?eref=rss_latest |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam za program, ali znam da moze i windows to da ti uradi. Ja sam tako radio sa jednim digitalcem, cim ga ubodem, odmah iskopira sve na jednu lokaciju. E sad, kako se to radi - ne secam se tacno, u svakom slucaju desni klik na uredjaj, pa properties. Btw, nesto mi se cini da ovo moze da radi samo kod externih usb uredjaja, a ne kod cd/dvd romova. U svakom slucaju, koristice dok ne nadjes odgovarajuci program.
![]()
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Treba mi nesto neprimjetno.Da onaj tko stavi medij u komp, nema pojma da ce biti iskopiran.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Invisible Clone 3.21 (build 456)
|
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Shalim se, to sta ti planiras sa aplikacijom se definitivno tice samo tebe. Btw, obrati paznju na to da ce indikator HD-a da treperi dok se ovo bude kopiralo, tako da ce svako ko se malo bolje razume u kompjutere verovatno naslutiti sta se desava. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
program za pjevanje | babilon33 | Audio Software | 9 | 17-05-2009 02:50 PM |
program za komponovanje | gricko | Razno | 4 | 06-06-2006 02:13 PM |