![]() |
Potreban program...
...neznam kako ga traziti, al bi mu namjena bila da automatski kopira sadrzaj cd/dvd,memorijskih kartica....u folder.
Program nebi smio biti vidljiv i uocljiv dok radi. Postoji li tako nesto? Cim se ubaci cd/dvd ili usb stick ili tome slicno, da se automatski kopira sadrzaj na odredjeno mjesto. |
Re: Potreban program...
Mozda agent 007 ima nesto.... Ili jos bolje Mr.Q! :D
|
da, mozda, al kod mene je slucaj iz stvarnog zivota, a ne mastanje iz filmova.
Znam da postoji, al ne mogu nikako naci.... |
Probaj na A-spaceu pitati:
http://www.cnn.com/2008/TECH/ptech/09/05/facebook.spies/index.html?eref=rss_latest |
Ne znam za program, ali znam da moze i windows to da ti uradi. Ja sam tako radio sa jednim digitalcem, cim ga ubodem, odmah iskopira sve na jednu lokaciju. E sad, kako se to radi - ne secam se tacno, u svakom slucaju desni klik na uredjaj, pa properties. Btw, nesto mi se cini da ovo moze da radi samo kod externih usb uredjaja, a ne kod cd/dvd romova. U svakom slucaju, koristice dok ne nadjes odgovarajuci program. :)
|
Treba mi nesto neprimjetno.Da onaj tko stavi medij u komp, nema pojma da ce biti iskopiran.
|
Quote:
|
Invisible Clone 3.21 (build 456)
|
Quote:
|
Quote:
Shalim se, to sta ti planiras sa aplikacijom se definitivno tice samo tebe. Btw, obrati paznju na to da ce indikator HD-a da treperi dok se ovo bude kopiralo, tako da ce svako ko se malo bolje razume u kompjutere verovatno naslutiti sta se desava. :) |
All times are GMT +1. The time now is 01:49 AM. |