|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
evo ja zatrpo rack i narucio novi......
ovaj je pretrpan pa da pokazem sta znaci overload!!! ![]() Last edited by roginator; 11-10-2009 at 02:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Sru?io se avion u okean i od putnika pre?iveli samo na? Balkanjeros i Klaudija ?ifer...
Zaglavili njih dvoje na pustom ostrvu i delju se svake noći kao ludi... Nakon izvesnog vremena Balkanjeros počne da tuguje, raspolo?enje katastrofalno, a Klaudija ga pita ?ta mu je i mo?e li nekako da mu pomogne. Balkanjeros je neute?an i priča kako mu nema pomoći! Odjednom, sinula mu je ideja!!! -Čekaj!!! Mo?da i mo?e? da mi pomogne?! Molim te stavi moj ?e?ir! Taaaakkkoo... a sad nacrtaj brkove... Pro?eta on par koraka, zatim pridje Klaudiji maskiranoj u mu?karca i ka?e: -Ej! Znam da neće? da mi veruje?, ali... SINOĆ SAM KRESNUO KLAUDIJU ?IFER!!! ![]() Naravoučenije: -Sex nije sex, ako nema? kome da se pohvali?! ![]()
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
hahahaha dobar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Da da to je taj Rogina sto je Bracin idol... da da
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
Pa Bratislav je i D&R mixer kupio samo zato što je shvatio da to znači "Damir Rogina"
![]() Zaista čudno... a sam potpisani konstruktor mixera, Damir Rogina, ga je u vreme kupovine savetovao da ipak plati malo više i kupi Možda Crkne Iznenada ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 26-06-2009 at 01:22 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
pa poslusao sam te .... imam jos 5-6 mikrofoncica kao rode classic, u87, geffele, km 84, 85, 88 ice... OSTALO OTISLO U USA , A ja pohranio pare ![]() DAO SI MI SAVJET i poslusao sam te !!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Au ovde krenula zajebancija i to bez mene, vidis sta ti je nepravda, mene Idekius naziva custosom, a Rogina je de facto veci kustos od mene
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
koji su to sony fx procesori tamo , vidim da je jedan r7 , a drugi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MCI Master
|
![]()
sony D7 delay..... jednom rijecju preheben!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jon Stewart - The Daily Show | ProkDu | Razno | 0 | 26-10-2009 12:52 PM |
Ganci show:-))) | master29 | Razno | 10 | 11-09-2008 04:48 PM |