![]() |
Show me your rack 2009.. ili tak nekak
evo ja zatrpo rack i narucio novi......
ovaj je pretrpan pa da pokazem sta znaci overload!!! :D |
Re: Show me your rack 2009.. ili tak nekak
Sru?io se avion u okean i od putnika pre?iveli samo na? Balkanjeros i Klaudija ?ifer...
Zaglavili njih dvoje na pustom ostrvu i delju se svake noći kao ludi... Nakon izvesnog vremena Balkanjeros počne da tuguje, raspolo?enje katastrofalno, a Klaudija ga pita ?ta mu je i mo?e li nekako da mu pomogne. Balkanjeros je neute?an i priča kako mu nema pomoći! Odjednom, sinula mu je ideja!!! -Čekaj!!! Mo?da i mo?e? da mi pomogne?! Molim te stavi moj ?e?ir! Taaaakkkoo... a sad nacrtaj brkove... Pro?eta on par koraka, zatim pridje Klaudiji maskiranoj u mu?karca i ka?e: -Ej! Znam da neće? da mi veruje?, ali... SINOĆ SAM KRESNUO KLAUDIJU ?IFER!!! :da: Naravoučenije: -Sex nije sex, ako nema? kome da se pohvali?! :D |
hahahaha dobar
|
Da da to je taj Rogina sto je Bracin idol... da da
|
Quote:
|
Quote:
Zaista čudno... a sam potpisani konstruktor mixera, Damir Rogina, ga je u vreme kupovine savetovao da ipak plati malo više i kupi Možda Crkne Iznenada :) |
Quote:
pa poslusao sam te .... imam jos 5-6 mikrofoncica kao rode classic, u87, geffele, km 84, 85, 88 ice... OSTALO OTISLO U USA , A ja pohranio pare ;) DAO SI MI SAVJET i poslusao sam te !!!!! :wink: |
Au ovde krenula zajebancija i to bez mene, vidis sta ti je nepravda, mene Idekius naziva custosom, a Rogina je de facto veci kustos od mene
|
koji su to sony fx procesori tamo , vidim da je jedan r7 , a drugi?
|
sony D7 delay..... jednom rijecju preheben!!!!
|
All times are GMT +1. The time now is 08:09 AM. |