|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Jel neko vec cuo novi album Dine Merlina? Komentari? Generalno mi se na prvo slusanje svidja! Prva numera "Ispocetka" vuce mnogo na trenutno aktualni hiphop fazon! "Dabogda" zanimljiv hibrid! "Deset mladja", radio vec znate ko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ok je...ima nekih cudnih (i jakih !) reverba na par stvari...ne znam ko je radio. ali zvuci kao da je radjeno u dva (ili vise) studija... trebao sam ja da mixam ceo album, al se nesto zakomplikovalo na kraju, pa nista ne ispade ot toga !! Inace, on je i hteo da bude za domace podneblje..pa tu i prodaje ploce! treba da bude pitko za raju! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Reverbi, da upravu si, "Individualizam" pliva u reverbu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Medju brojnim suradnicima su: Vlado Dzihan, Zvonimir Dusper, Tomo in der Mulen, Niksa Bratos, Baby Dooks, Mahir Sarihodzic, Mahir Beat House, Dino Sukalo, Janez Krizaj, Edo i Vilko Zanki, Srdjan Kurpjel, Enes Tvrtkovic, Djani Pervan, te pjevaci koji se kao gosti pojavljuju na albumu - Hari Varesanovic, Eldin Huseinbegovic, Toni Cetinski i, nakon dvadeset godina ponovo, Vesna Zmijanac. Album je nastajao u cetrnaest studija, u osam zemalja. (sa dinomerlin.net)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Meni se dopada ceo album!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
sve pesme su se radile u najmanje dva studia sa dva različita producenta ili mixera......ja sam radio Had?ija produkciju, mix i dio aran?mana do kraja, a Da bog da kčeri nisam zavr?io jer je Dino odlučio da če upotrijebit verziju koja je sad na albumu . Moja verzija Had?ije nije zavr?ila na albumu..... verovatno je bila malo premoderna
![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Jesi dobio pare za produkciju / programiranje IAKO ti se nije verzija nasla na ploci? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pa tko? |
|
![]() |
![]() |