|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Bog
Da li tko zna kako kad rivajram npr. redrum left i right kanal i kako da u cubasu namistim da oba kanla koriste iste pluginove.Npr kad ocu da koriste suraund skupa. Mozda nisam jasan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
u cubase na device menu pa mix l+r ,ako si na to mislio..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ako sam dobro shvatio u Reasonu zaobilazis Mixer 14:2 i stereo outpute iz Redruma spajas direktno u Hardware Interface (ili jos bolje svaki kanal iz Redruma posebno u Hardware Interface). U Cubaseu kreiraj FX channel i svaki Rewire kanal koji zelis da ima isti efekt uputis na taj FX channel. Ne znam da li sam ti pomogao, ali kad bi bio malo jasniji...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Da pomoglo mi je.Sad kuzim jos masu stvari koko napravit.Hvala.E a zanima me jo? kako napraviti automatizaciju na npr. Wavesovim pluginovima a da to nije onako record nego nesto slično reasonu onako kad se nacrta pa se samo mice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Oznacis read enable u traci, kliknes na show/hide automation(krstic koji se nalazi na audio traci),nadjes parametar koji ti teba i to je to.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
malo off...
jel moze rewire da se instalira odvojeno od neke aplikacije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
brze je jer ce traziti satima , ako editujes neki sint , idi na onaj mali bar medju track-ovima gde pise Vst Instruments pa nadjes track za sint koji ti treba pa sve ovo navedeno Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
??? ja koliko znam ne ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Psiho
|
![]()
@ redroom:
sorry za off topic, ali moram te pitat... pod pretpostavkom da se tvoj nick chita "red rum" (fonetski napisano) okrenut naopako tvoj nick glasi "murder"... Alisa u zemlji zrcala kazhe da sve gledash kroz zrcalo... ali ja mislim da to mozhda nishta odredjeno ne znachi ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
REWIRE Reason 2.5 - Fruity Loops 5 | banana87 | Audio Software | 6 | 17-06-2006 03:42 PM |
ReWire-Pulsar-Reason-Cubase | Nemania | DSP forum | 11 | 03-05-2006 10:43 AM |