![]() |
Reason-Cubase rewire pomoč?
Bog
Da li tko zna kako kad rivajram npr. redrum left i right kanal i kako da u cubasu namistim da oba kanla koriste iste pluginove.Npr kad ocu da koriste suraund skupa. Mozda nisam jasan? |
Re: Reason-Cubase rewire pomoč?
u cubase na device menu pa mix l+r ,ako si na to mislio..
|
Quote:
Ako sam dobro shvatio u Reasonu zaobilazis Mixer 14:2 i stereo outpute iz Redruma spajas direktno u Hardware Interface (ili jos bolje svaki kanal iz Redruma posebno u Hardware Interface). U Cubaseu kreiraj FX channel i svaki Rewire kanal koji zelis da ima isti efekt uputis na taj FX channel. Ne znam da li sam ti pomogao, ali kad bi bio malo jasniji... |
Da pomoglo mi je.Sad kuzim jos masu stvari koko napravit.Hvala.E a zanima me jo? kako napraviti automatizaciju na npr. Wavesovim pluginovima a da to nije onako record nego nesto slično reasonu onako kad se nacrta pa se samo mice.
|
Oznacis read enable u traci, kliknes na show/hide automation(krstic koji se nalazi na audio traci),nadjes parametar koji ti teba i to je to.
|
malo off...
jel moze rewire da se instalira odvojeno od neke aplikacije? |
Quote:
brze je jer ce traziti satima , ako editujes neki sint , idi na onaj mali bar medju track-ovima gde pise Vst Instruments pa nadjes track za sint koji ti treba pa sve ovo navedeno Pozdrav! |
Quote:
|
Quote:
|
@ redroom:
sorry za off topic, ali moram te pitat... pod pretpostavkom da se tvoj nick chita "red rum" (fonetski napisano) okrenut naopako tvoj nick glasi "murder"... Alisa u zemlji zrcala kazhe da sve gledash kroz zrcalo... ali ja mislim da to mozhda nishta odredjeno ne znachi ;) |
All times are GMT +1. The time now is 05:08 PM. |