|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima!
Prilikom snimanja i reprodukcije javljaju se ne?eljeni ?umovi i pucketanje. U uputama pi?e da treba dići latenciju (koja je iznosila 256) a povećao sam ju do kraja (4096), a jo? uvijek čujem pucketanja prilikom reprodukcije i snimanja. Stvarno ne znam u čemu je problem. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
uninstaliraj kartu, disable-uj integrisanu u device manageru, nabavi najnovije drajvere, instaliraj sa ugasenom kartom, upali i kad profunkcionise ako bude pucketanja ugasi tih 400 vst instrumenata pa javi da li pucketa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Probao i to... čak 3 puta. i ru?io windowse i opet isto. pucketa ko vrag
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Koji procesor imas, plocu, koliko memorije... mozda ti neki drugi program ili servis srce resurse pa ti se to desava... proveri koliko ti komp trosi proc i memoriju...
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ma imam Athlon XP 2800+ proc, 1.5 GB RAM, Asus A7V8X-X ploču. OS Windows XP SP2 (u uputama pi?e da jedino na njemu radi za sad, postoji beta driver za vistu). Jako malo zauzeće procesora i memorije tro?i. kakvih najvi?e 35% procesora (mislim kad radim u Nuendu, kad slu?am samo mjuzu u winampu onda do 5%), a memorije ovisi o tome kolko toga natrpam u Nuendo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
probaj da smanjis rezoluciju graficke karte pa snimaj nestoi ili radi nesto gde ti se javlja pucketanje i zujanje ili update-uj ili vrati originalne drajvere za graficku kartu ...
Pozdrav :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
jesam i to... rušio sam windowse i to znači da sam imao najmanje 3 verzije drivera za graficku i nista... ponestaje mi ideja... ali pucketanje se javlja uvijek. bilo da ja sviran nešto ili ne, bilo da radim nuendu, montiram film...
Last edited by domko; 12-04-2008 at 04:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
... to je bolje nego da samo povremeno zeza... probaj sa drugom memorijom, drugim napajanjem... nema univerzalnog resenja, moras redom...
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
ha eto... bacam se na posao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a sto se tice latency, najbolja varijanta (po licnom iskustvu) za sve je 512 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fast Track PRO & Pro Tools M-powered ((PROBLEM)) | csstudio | Audio Software | 2 | 24-10-2009 08:05 AM |
Audio Kartica Sa Ulazom Za Mikrofon za max 100E - 120E (+ problem sa Fast Track) | zoksula | Computer Hardware | 5 | 07-11-2008 01:13 AM |
Fast Track Ultra | slomaks | Computer Hardware | 7 | 03-11-2008 09:04 PM |
Maudio fast track pro | OFF | Computer Hardware | 0 | 29-09-2006 09:00 AM |
M-Audio Fast Track Pro | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 05-06-2006 12:58 PM |