|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
El ima neko iz Beograda A6 i da li bi eventualno bio raspolozen da mi malko demonstrira klavijaturu?
Cini mi se da je preskupa sprava za kupovinu bez bilo kakvog prethodnog testiranja (iako je relativno povoljna s obzirom na kvalitet i specs, itd.) . Hvala unapred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Dobro, jel ti radi? neku glazbu ili samo kupuje? sintersajzere ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Kupovinom A6-ice GAS ce da miruje jedno duze vreme
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Cuti dobro je... poslusao me je...
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
ma znam ja da je super sint, ali morao bih da probam prvo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
ako imas lovu ne misli se
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() ajde da je neko drugi postao to pitanje al ti.. pogotovo ovih dana,.,., ajd kad dolaze sprave javljaj mi odmah. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Zahebavam ga malo (zna on). Ali... evo i kod mene se radi mjuzica lagano. Sada radim samo 10 sati dnevno na poslu, pa stignem iza 20 navečer malo svirati, prije nego padam u krevet. Za sprave javim.... ![]() Najviše od svega me zanima Obi-Wan. Gledao sam mu shematiku, to je de-facto SEM ali sa drugačijim filterom. S time što uz dva oscilatora ima i dva sub oscilatora. To bi trebalo da bude dosta masno! Baš me zanima dali će u 4-pole modu tuči SH-2 u bassu. I ima tu foru sa modulacijom valong oblika, npr. iz saw ide u triangle preko potenciometra. To može i preko LFO-a. Nedostaci: na prvom oscilatoru ne radi ta modulacija, trebat će ga servisirati. Na kraju, pogledaj što ovaj čovjek potražuje: http://www.nabble.com/Wanted%3A-Ober....html#a3389640 A ti znaš tko je on i što posjeduje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Andromeda - jel' vrijedna toga? | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 74 | 30-05-2008 09:06 AM |