|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
http://www.audiopro-croatia.com/mex/...=166&art=2867#
tko je upoznat s ovim proizvodom i kakvi su njegovi utisci? zainteresiran sam za kupovinu takvog pa da se ne zaletim..hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
odlična sprava , fleksibilna ?to se tiče routiranja ,al ako je za studijsku uporabu,?to predpostavljam da jest,obavezno kupiti fire wire karticu koju umetne? u slot pozadi uređaja...
ugl,?to te konkretno zanima,imam taj model paaa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Imam Dm24 u studiju vec 6-7 godina i sprava je fenomenalna.Radio sam sa njom preko Motu 24mk2 i koristio tako svih 24 digitalna kanala.Ima dosta upotrebljiv TC reverb i delay,po meni bolji od bilo kog plug in-a.Mislim ali nisam siguran da je njoj algoritam od TC 3000.
Sad trenutno je spojena preko Emu1212 i koristim je za 10 kanala.Routing kanala fenomenalan,preseti compa i eq po kanalu obezbjedjeni i pretpojacala ,dosta tranparentna. ZA razliku od Dm24, Dm3200 mozda nema nista posebno. Ako si zainteresiran prodajem je za 1700 eura.Mozes se javiti na PM.
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Također već mjesecima gledam ovaj mixer...
Postoji i njegova kartica kao fireware, pa mogu koristiti sva 32 kanala, zar ne? Ja namjeravam band snimati u?ivo, a ?elim ?to manje zafrkancije, dakle, da mi sve ide preko tog mixera u komp, sa ?to manje filozofija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
da,na stra?noj strani postoji za to predviđen utor gdje stavi? tu "karticu"/"nadogradnju" za firewire i onda tera? max kanala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Malo sam seljak za ove stvari pa da pitam čisto seljački- dakle, uzmem taj mixer i fireware, onda ne trebam i zvučnu karticu koja će morati imati 32 kanala?
On je sam po sebi zvučna kartica koliko ja ku?im, zar ne? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Tako je.
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Odlično...thanx...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Savet:Digitalni mixer | Eyes | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 11-10-2007 12:15 AM |
Digitalni mixer | Zid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-02-2005 01:06 PM |
Digitalni ulaz u LUNU | divinesound | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 26-01-2004 12:42 PM |