![]() |
Digitalni mikser
http://www.audiopro-croatia.com/mex/...=166&art=2867#
tko je upoznat s ovim proizvodom i kakvi su njegovi utisci? zainteresiran sam za kupovinu takvog pa da se ne zaletim..hvala |
Re: Digitalni mikser
odlična sprava , fleksibilna ?to se tiče routiranja ,al ako je za studijsku uporabu,?to predpostavljam da jest,obavezno kupiti fire wire karticu koju umetne? u slot pozadi uređaja...
ugl,?to te konkretno zanima,imam taj model paaa... |
Imam Dm24 u studiju vec 6-7 godina i sprava je fenomenalna.Radio sam sa njom preko Motu 24mk2 i koristio tako svih 24 digitalna kanala.Ima dosta upotrebljiv TC reverb i delay,po meni bolji od bilo kog plug in-a.Mislim ali nisam siguran da je njoj algoritam od TC 3000.
Sad trenutno je spojena preko Emu1212 i koristim je za 10 kanala.Routing kanala fenomenalan,preseti compa i eq po kanalu obezbjedjeni i pretpojacala ,dosta tranparentna. ZA razliku od Dm24, Dm3200 mozda nema nista posebno. Ako si zainteresiran prodajem je za 1700 eura.Mozes se javiti na PM. |
Također već mjesecima gledam ovaj mixer...
Postoji i njegova kartica kao fireware, pa mogu koristiti sva 32 kanala, zar ne? Ja namjeravam band snimati u?ivo, a ?elim ?to manje zafrkancije, dakle, da mi sve ide preko tog mixera u komp, sa ?to manje filozofija... |
da,na stra?noj strani postoji za to predviđen utor gdje stavi? tu "karticu"/"nadogradnju" za firewire i onda tera? max kanala...
|
Malo sam seljak za ove stvari pa da pitam čisto seljački- dakle, uzmem taj mixer i fireware, onda ne trebam i zvučnu karticu koja će morati imati 32 kanala?
On je sam po sebi zvučna kartica koliko ja ku?im, zar ne? :confused: |
Quote:
|
Odlično...thanx... :wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:16 PM. |