|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Drugari,
rzmisljam o kupovini neke analogne miksete iz 80 tih,u sto boljem stanju naravno. "Kanalizacije" moze biti od 16 ili 24 a ako neko bas navali i do 32 kanala. Klasa srednja-srednja visha. Namena : snimanje instrumenata,vokala,"provlacenje" sinteva i sl a i neke druge stvari,tipa voiceover,nahovanja sinhronizacije i sl. Za ono drugo mi ne treba sigurno takvo nesto,ali hteo bih u jednom komadu da spojim ono sto mi treba i ono sto volim za ozbiljnije stvari koje radim. D&R?Soundcraft?Studiomaster? Zanima me i vase misljenje u vezi toga sta da trazim? Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Cifra, reci cifru koju zelis da odvojis za to. To je faktor koji ce odrediti dosta stvari.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Po ono sto bi se moglo pazariti za te pare, moze da zadovolji tvoje ptrebe. Na E Bay se moze kupiti neki Sondcraft ili D&R, ali moras na to dodati troskove trnasporta i neke carinske dazbine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Znam da moze,ali Ebay mi je malo macka u dzaku za kupovinu takvih stvari...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Niko nista?
Ajte malo starije kolege,nesto iz licnog iskustva... Recimo, D&R taj model da,a onaj ne,ovaj ima super eq,a onaj ima dobre preampove, i tako to... Mislim, znam i ja ponesto,al uvek sam samo uletao i izletao iz raznih studija i ponesem neki parcilajni utisak,tipa ovaj mix ima lepe eq i sl a mozda taj isti mix ima nesto grugo sto je katastrofa a da ja to ne znam jer jednostavno nisam JA bio snimatelj pa da znam... Ajde,ajde, sta ste se stisli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ili jos bolje ako mozes da nadjes neki Soundtracs Topaz zvucace sigurno dobro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Secam se da je neko iz Novog Sada bese kupio nekog Tridenta povoljno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
kakvi su ti topazi, generalno?
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikseta?? | Kroks | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 11-10-2008 10:12 PM |