![]() |
Analogna mikseta iz 80-tih
Drugari,
rzmisljam o kupovini neke analogne miksete iz 80 tih,u sto boljem stanju naravno. "Kanalizacije" moze biti od 16 ili 24 a ako neko bas navali i do 32 kanala. Klasa srednja-srednja visha. Namena : snimanje instrumenata,vokala,"provlacenje" sinteva i sl a i neke druge stvari,tipa voiceover,nahovanja sinhronizacije i sl. Za ono drugo mi ne treba sigurno takvo nesto,ali hteo bih u jednom komadu da spojim ono sto mi treba i ono sto volim za ozbiljnije stvari koje radim. D&R?Soundcraft?Studiomaster? Zanima me i vase misljenje u vezi toga sta da trazim? Pozdrav! |
Re: Analogna mikseta iz 80-tih
Cifra, reci cifru koju zelis da odvojis za to. To je faktor koji ce odrediti dosta stvari.
|
Quote:
|
Po ono sto bi se moglo pazariti za te pare, moze da zadovolji tvoje ptrebe. Na E Bay se moze kupiti neki Sondcraft ili D&R, ali moras na to dodati troskove trnasporta i neke carinske dazbine.
|
Quote:
|
Niko nista?
Ajte malo starije kolege,nesto iz licnog iskustva... Recimo, D&R taj model da,a onaj ne,ovaj ima super eq,a onaj ima dobre preampove, i tako to... Mislim, znam i ja ponesto,al uvek sam samo uletao i izletao iz raznih studija i ponesem neki parcilajni utisak,tipa ovaj mix ima lepe eq i sl a mozda taj isti mix ima nesto grugo sto je katastrofa a da ja to ne znam jer jednostavno nisam JA bio snimatelj pa da znam... Ajde,ajde, sta ste se stisli8-) ... |
Ili jos bolje ako mozes da nadjes neki Soundtracs Topaz zvucace sigurno dobro.
|
Secam se da je neko iz Novog Sada bese kupio nekog Tridenta povoljno :)
|
Quote:
kakvi su ti topazi, generalno? |
Quote:
Tnx na odgovoru... |
All times are GMT +1. The time now is 04:19 PM. |