|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Doslo vreme da se u bendu promeni mixer pa smo u grdnoj dilemi.Sad imamo mackie vlz pro i resicemo ga se rado.Sta uzeti za zivu svirku do 1500-2000 eura da ima 16 kanala, da dobro zvuci,da ima pristojne eq-e( a da nije power mate)?
Pozdrav svima
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Moj predlog je: Allen & Heath WZ 16:2 ili GL 2400-16 bez snage, odnosno PA 20 sa snagom.
Pozz i srecno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ako ste voljni malo uciti, onda neka digitalna yamaha, npr O2R, ili jos puuno bolje O2R 96.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Mixwizard je dosta jeftiniji od tvog budjeta, rabljeni se nadje bez problema za 6000 kn a ako mislite toliko eura potrosit a ne trebaju vam vise od 16 kanala onda stvarno digitalna Yamaha bi vam bila super rjesenje. Ili mozda Tascam DM3200 iako nisam upoznat koliko je road proof...
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Zar O2R 96 nije dosta skuplji ???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
mislim da bi vam i yamaha 01v radila posao......
12 mic ulaza+4 line i sav procesing u njoj.. 4 auxa, a mislim da se moze nac za milju eura.... (naravno pasiva....) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
radili smo na 02r i-nemojte da me napljujete zbog ovog-nije nam zavrsavala posao.Ja sam bio odusevljen mogucnostima (4 bend full parametric eq,dynamics po kanalu,efekat...)ali jednostavno nam se nije svideo ton.Ista razlika kao-akustican bubanj i elektronac.Prakticnost na ustrp zivosti. Poslusao sam savet za mixwizard-bice kupljen posle Nove godine kad nas deda mraz pocasti Hvala na savetu, pozdrav
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Imam otprilike preslikanu situaciju. U sklopu bendovskog ozvucenja posedujemo Mackie cr1604vlz, miksetu sa kojom smo poprilicno zadovoljni. Medjutim, doslo je vreme da osvezimo razglas. S`tim u vezi, prosle nedelje sam bio u Bg-u, cvrst u nameri da pazarim miksetu Allen&Heath pa20-cp, kako zbog dosta solidnih komentara, tako i zbog snage koju poseduje, a koja bila idealna za monitoring, pa cak i za neke manje svirke. Na zalost, ono sto sam cuo nije me odusevilo. ![]() Medjutim, nasao se tu i jedan A&H WZ16:2, koji mi je na prvu ostavio dosta dobar utisak. Njuskajuci po netu spazio sam da ima preampe identicne onim sa jacih A&H serija, sto mi se posebno svidelo. Interesuje me kakvo je vase misljenje o ovoj mikseti? Kako se pokazuje u praksi? Da li postoji nesto sto vam se ne dopada na njoj? Da li je `made in UK` ili `made in china` i koliko mislite da je to bitno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
wizard je stvarno odlican. Puno sam radio na njemu, veoma je jednostavan, flexibilan, i "slusa". Sto se preampa tice, cak bih ga preporucio za neki home studio, jer sam dosta live snimaka sa njim radio (mulitracking) , i stvarno nemam utisak da mi je ista on pokvario.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mixer | LACKY | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 26-06-2009 06:27 AM |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Ableton Live controler/audio mixer (u izradi) | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 07-08-2008 08:15 PM |
Mixer | radsoul | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 30-08-2006 01:48 PM |