|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
'Ajde da malo popricamo na ovu, nadam se interesantnu temu
![]() Ko od prisutnih na forumu radi i neguje pomenuti muzicki pravac... , mozete pomenuti "velikane", omiljene kompozicije, koriscene instrumente i slicno....
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 21-10-2007 at 04:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Eh sada moze da se dise
![]() Jedva cekam novi album Jean Michel Jarre-a za koji pretpostavljam da ce biti gori od Teo & Tea ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Drugo pusti to... nesvidja se i meni... nije to "taj rad"... ali on ima prodatih 100.000.000 ploca, ...postavio je neke stvari kako treba od koncerta napraviti spektakl... Otac mu je poznati filmski kompozitor... p.s. - cuo sam i da pripada i masonskoj lozi... ...sve ima svoje...
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
A sto se tice ljudi koji rade takvu muziku na forumu ,oni se mogu nabrojati na prste:
1.Luftwaffe sastav - Clusterchord i Analog Moon Rider koji rade TD style ![]() 2.Slowstar-radio je nekada ali nisam upoznat sa njegovim trenutnim radovima ![]() 3.Pure je nekada radio ambijent i sada radi minimal ![]() Ja obecavam da cu nesto da odradim do proleca sa mnogo stringmachines,mellotrona i synth sekvenci ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Da malo ozivimo temu....
![]() Iskopao sam par dobrih starih "elektronskih" albuma 1.Synergy - Electronic Realizations for Rock Orchestra (1975) Ovo slusam vec nedelju dana i omiljeni su mi trekovi "Legacy" i "Warriors" gde Melotron dolazi do izrazaja ![]() http://synergy-emusic.com/erro.html 2.Johan Timman - Trip into the body (1981) http://www.timmany.com/ Novi album ciji se trek cuje u introu takodje obeceava... Za ovaj znam od pre ali ajde i njega da pomenem: 3.Tonto's expanding headband - Tonto rides again (kompilacija trekova sa albuma "Zero Time" iz 1971 i "It's About Time" iz 1975 u remastered verziji) Favoriti na ovom albumu su mi "Cybernaut" i "Tama" http://en.wikipedia.org/wiki/Tonto's_Expanding_Head_Band |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Eh, pa i ja sam radio ovu muziku, dok nisam shvatio da "od toga nema 'leba"
![]() A mislim da sam (u to vreme) imao dobre ideje... Sada je sve to iza mene, iako i dalje uzivam u ovom zanru. p.s. Setih se sta mi je gos'n Sloba (Slowstar) rekao kad smo se jednom prilikom sreli na aerodromu (sumnjam da se on toga seca): "...eventualno mozes da se nadas da takvu muziku iskoriste na zapadu kao muziku za liftove..." ![]()
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]()
elevator music...hmmmmmmmmmmmm
NEW age pa ja u tome zanru volim sve ali nekako se opustam uz LASERDANCE, KOTO-A, HYPNOSIS, RYGER, SYNTECH, PROXYON, CYBER PEOPLE, LASER......( sto i nije new age ali je synthesizer instrumental music) Vangelis, JMJ, Kitaro, Yanni su klasika ali nije mi sve od njih leglo...naravno vrhunski su ali mene ne pali sve 100% i nisam zaludjen njima... Imam doma album Stephana Huga koji mi je cool ...100 new age!!! i za promjenu izlazi malo iz NEW age standarda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Kad cujem da za citanje oglasa koriste kvalitetne instrumentale, jeza me uhvati. U pozadini kompozicija Albatros - Peter Green-a, a preko nje majstor prodaje smederevca na drva, malo koriscenog i u dobrom stanju...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 14-11-2007 at 04:24 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |