|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Cao,
Da li neko ima link ka keyboard setupima poznatih (i manje poznatih ) klavijaturista ? Ja nesto ne mogu da nadjem.Interesuju me setupi za live,sta gde u sta itd..... Hvala unapred, Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sta, NIKO ??????
Sigurno ima ljudi na forumu koji sviraju klavijature live ... hajde,hoce li neko otkriti svoj setup ? Pitam jer sam zelim da spakujem svoje klavijature (2 normalne i 2-3 u racku) i mali mix u rack , i da do tonaca dovucem 2 kabla samo ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
http://www.heavyliftmusic.com/2005/05/29/18/ http://www.motu.com/newsitems/atnews...-01.8308068605 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
ja sam bio pretplacen godinama. al nemam vise vremena da citam. inace nije los magazin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa,ako si bio pretplacen godinama,jesi li nesto i procitao,hajde malo o tome
![]() Hvala da bear,hajde sad malo nesto prizemnije,zemaljskije....ovo sam video,ranije. hvala na inputu, pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Zanima me konkretno,koji setup koristite / videli ste da koriste / u smislu - imam x klavijatura,pa onda routing,da li to ima externe efekte i kako su povezani,ili se vuku efekti sa klavijatura,malo o midiju,kako povezati 3 racka na jedan kontroler,i preko klavijature odredjivati koji se rack "vuce",koji eq se koristi gde ...
Znaci ili linkovi kao sto je da bear dao , ili neko ko je sam klavijaturista i KORISTI takav setup ... da izbegnemo preveliku filozofiju. Hvala, Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Koliko sam ja video, puno njih imaju svoj keyboard mikser, sa efektima itd..nameste sve kako hoce i daju stereo izlaz momku koji sedi iza glavne miksete. Izvuku i paralelni izlaz za monitor mikser (ako ima..)
A na master keyboardu, nareve se setup-i za svaku pesmu, splits itd) Uglavnom se koristi neki primitivni sequencer da radi patch changes itd... video sam skoro, neki lik je\imao brdo soft sintija i koristio je neki Steinberg software kao host za soft sinths, sve izprogramirano, za svaku pesmu... nema tu nista kmplikovano..svako smisli za sebe i zna sta mu je najbolju u zavisnosti koliko mu je komplikovan setup! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ide sintersajzer ?ta se spaja na ?icu pa se ?ica gurne u struju 220dvesta dvadeset i onda to mo?e da se svira .,,,, također mo?e da se ?arulja upali da ,mo?e , da se ple?e isto se mo?e spojit moj drugar je spajao to na produ?ni od kom?ije kada je svirao u podrumu stavi se ?arulja u sredinu sobe da osvjetli svira sintersajzer na struju ima odlične zvučnike sa STRANE!
,,,,,,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da Bear,hvala.
Don solaris - svaki dan naucim nesto novo . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tekstovi poznatih pesama koji vam se dopadaju ili vas inspirisu | Eeva_r&b | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 14 | 16-05-2009 03:45 AM |
HDD Setup? | iDSMB | Computer Hardware | 3 | 21-01-2009 10:34 AM |