![]() |
Keyboard setup-i poznatih
Cao,
Da li neko ima link ka keyboard setupima poznatih (i manje poznatih ) klavijaturista ? Ja nesto ne mogu da nadjem.Interesuju me setupi za live,sta gde u sta itd..... Hvala unapred, Pozdrav |
Re: Keyboard setup-i poznatih
Sta, NIKO ??????
Sigurno ima ljudi na forumu koji sviraju klavijature live ... hajde,hoce li neko otkriti svoj setup ? Pitam jer sam zelim da spakujem svoje klavijature (2 normalne i 2-3 u racku) i mali mix u rack , i da do tonaca dovucem 2 kabla samo ... |
Quote:
http://www.heavyliftmusic.com/2005/05/29/18/ http://www.motu.com/newsitems/atnews...-01.8308068605 |
Quote:
ja sam bio pretplacen godinama. al nemam vise vremena da citam. inace nije los magazin. |
Pa,ako si bio pretplacen godinama,jesi li nesto i procitao,hajde malo o tome :)
Hvala da bear,hajde sad malo nesto prizemnije,zemaljskije....ovo sam video,ranije. hvala na inputu, pozdrav |
Quote:
|
Zanima me konkretno,koji setup koristite / videli ste da koriste / u smislu - imam x klavijatura,pa onda routing,da li to ima externe efekte i kako su povezani,ili se vuku efekti sa klavijatura,malo o midiju,kako povezati 3 racka na jedan kontroler,i preko klavijature odredjivati koji se rack "vuce",koji eq se koristi gde ...
Znaci ili linkovi kao sto je da bear dao , ili neko ko je sam klavijaturista i KORISTI takav setup ... da izbegnemo preveliku filozofiju. Hvala, Pozdrav |
Koliko sam ja video, puno njih imaju svoj keyboard mikser, sa efektima itd..nameste sve kako hoce i daju stereo izlaz momku koji sedi iza glavne miksete. Izvuku i paralelni izlaz za monitor mikser (ako ima..)
A na master keyboardu, nareve se setup-i za svaku pesmu, splits itd) Uglavnom se koristi neki primitivni sequencer da radi patch changes itd... video sam skoro, neki lik je\imao brdo soft sintija i koristio je neki Steinberg software kao host za soft sinths, sve izprogramirano, za svaku pesmu... nema tu nista kmplikovano..svako smisli za sebe i zna sta mu je najbolju u zavisnosti koliko mu je komplikovan setup! |
Quote:
,,,,,,,,, |
Da Bear,hvala.
Don solaris - svaki dan naucim nesto novo . :rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 11:57 PM. |