|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Eto.... sinoć sam se malo dao u kreaciju jedne muzičke podloge.
Ovo je moj mali doprinos ovom forumu na kome su dobri ljudi. Ustvari eto ako neko ima vremena, može da nastavi ovaj moj početak u nekom drugom fazonu.....hip hop....trance.....heavy....."novokompovano":o .....kako god. I eto rumski trailer !!! http://nenad.negotin.co.yu/rumski.html Budite veseli ! pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
hahahhah... kako je dubok tekst! haah..
![]() btw, kako da budemo veseli uz ovakvu melodiju? u kom si programu radio? ako je steinberg, kachi projekat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
kul je bit, ali bez vokala i ove hard gitare pred kraj bi bilo lepse
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ma ja sam ne?to malo juče čačkao sa hardcore bass-om i ovo je onako urađeno iz prve........A tekst......uf koliko mi je samo vremena trebalo da ga osmislim
![]() ![]() http://nenad.negotin.co.yu/rumski.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
404 Not Found
![]() The server has not found anything matching the Request-URL. Please check the requested URL. Server nije prona?ao ni?ta ?to se poklapa sa zahtevanim URL-om. Proverite zahtevani URL.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Isto, ne otvara se.
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
auuuuuuuuuuuuuu..... nisam znao za ovo !
pogledam, javim, i ako mogu sredim ......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Brate, hahaha, ako ti je ovo pesma o tome kako se oseća? ?to svaki dan dolazi? na forum, bolje be?i na vreme i ne vraćaj se, dok si jo? zdrav i čitav!
![]() ![]() EDIT: Tek sad skapirah da mi komentar mo?e biti ru?no shvaćen pa da objasnim - Očekivao sam neku veselicu, kao - "Rumski" pa zajebancija, a ono mrtvo ozbiljno depresivno ![]() ![]() Pozz!
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
hej! odlična ti je fora i ideja, a dopada mi se da znaš i miks i pjesma. skroz gotivno, pristojno izmiksano i uklopljeno...samo mi idejno nekakao ne ide ona distorzirana gitara...uz ovakav aranžman i fazon bi neuporedivo bolje legla neka više smooth jazzy gitara, al dobro to je pitanje ličnog ukusa...
i ja ću se rado nadovezati na ovaj projekat samo ako nadjem malo vremena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
anketa - kako ste nasli forum rumski?! | SandRob | Pricaonica | 124 | 29-03-2018 07:16 PM |
rumski forum | diviner | Obavestenja | 17 | 13-01-2009 03:27 PM |
NEW FORUM USER!!!!!!!! | bumbar | Computer Hardware | 1 | 24-07-2004 11:05 AM |
Novi forum | puRe | Recenzije | 0 | 14-02-2004 05:16 PM |