|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
napisite sta kod vas ne radi posto vidim da neke stvari vec nekoliko dana ne funkcionisu kako treba..
za pocetak, smeta mi sto mi se neke ikonice ne prikazuju.. - npr. na prvoj stranici nema ikonica za "go to last post" - na "new posts" stranici nema ni "go to first new post" ikonice - nema ni: "post new thread", "reverse sort order", "view first unread", "report bad post", "IP", "edit/delete message", "reply with quote", "quick reply to this message", "reply"...takodje vreme postovanja izgleda ovako "%x %X" slobodno dodajte jos predloga ako ste primetili neke nedostatke kako bi sve sto pre profunkcionisalo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
u padajucim menijima fali:
- sve "display modes" ikonice - sve "thread tools" ikonice |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
sve je radilo ok prvog dana.. nakon toga se poremetilo kad ste poceli da sredjujete...
/edit u drugom browseru radi kako treba.. izbrisao sam cache u operi, ali i dalje je isto.. nesto ste cackali oko postavki za browsere, 100%.. takodje se stranice otvaraju dosta sporije, pretrazivanje ide sporo itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
sve sto si naveo, meni radi savrseno.... sve mi se prikazuje, i svaku ikonicu vidim.
hmm.... Za ucitavanje stranica nisi u pravu: stranice ce ucitavaju 48% (mereno softwareskim instrumentima) brze nego ranije. Sve funkcionise mnogo brze. Ako ikad usporava, to je do providera VeratNet-a, a ne do vBulletin-a i nas. Za Operu i dr. cu sad da pogledam.
M Last edited by dr.Ru; 06-07-2005 at 02:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
probacu da reinstaliram operu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Meni takodje sve radi savrseno u operi.. sve ikonice vidim, istina.. board je brzi nego phpbb...
Nego imam drugu zamerku... Kod postova koji imaju vise od 3 stranice, se pojavljuje ono: 1, 2, ... Last page Kad se klikne na taj last page, stvarno ocekujem da me baci na last page, a ne na last post, ako me razumete... Jer onda kad me baci na last post, moram da skrolujem skroz gore da bi video sta sam prosli put video... Ostalo je sve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pulsar2-xtc ne funkcionise!!! | perpetuum | Computer Hardware | 2 | 23-02-2008 03:11 AM |
Prelazak na vBulletin - Day 1 | puRe | Obavestenja | 8 | 27-11-2005 05:22 PM |