Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-08-2007, 10:22 AM   #1
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default ucinimo forum normalnijim mestom

Dugo sam vec prisutan i veoma aktivan na ovom forumu. U odredjenim periodima zivota mi je sve znacio, jer sam 90% nekih znanja, narocito o kompjuterskoj tehnici, stekao ovde. Upoznao sam divne ljude, i dobio a i pruzio fantasticnu kolicinu pomoci i informacija.
A sad?
Odgovorno tvrdim da 90% (slovima devedeset jebenih posto) slova koja se otkucaju ovde su cisto sranje. Nema jedne nedelje u zivotu foruma da se ne krene u jos jednu, hiljaditu raspravu, sta je bolje, digitalno ili analogno, Nuendo ili PT, moj ili tvoj kurac, mnogo para ili malo para. I to se i dalje fantasticna kolicina tih prica temelji na VEROVANJIMA a ne na praksi. Uvek se poziva na ovog ili onog, i on je ovakavav ili onakav, a da je pritom, manje vishe svakom iole inteligentnijem i razumnijem toncu jasno da pola tih prica nema nikakve veze sa realnom praksom. Narocito kad skoro niko sa foruma nema ni novca ni pristupa da pazari ili koristi pola te tehnike.. ovi koji imaju, retko daju konkretne, prostodusne ocene ili savete.. a sve je to ranije bilo veoma prisutno.
Predlazem da banujemo
Predlazem da lockujemo
Cim se pojavi tendencija savrseno besmislenih nadmudrivanja sa kiselim prizvukom i ukusom vredjanja, pa makar to bilo i apstraktno Shivino objasnjavanje percepcije necijeg problema, zakljucavaj!
Ne mislim da bi npr, test sabiranja trebao biti zabranjen. Lepo je da se neko iscima i odradi iole relevantan test. Ali, ja bih se tu zaustavio. Moze poll, glasanje i sl, ali ne bih tolerisao debate, koje ama bash NIKOM na forumu ne koriste. Niti je ljudima koji ih pishu lakse, jer NIKO NIKAD nije uspeo da promeni misljenje onom drugom, niti su oni zajedno uticali konkretno i kreativno na ljude koji to citaju. Samo gomila zuci, i kiselih osmeha.
Daj da batalimo sve to, i da se bavimo konkretnom PODELOM znanja, kakva je na primer, soba za akustiku studija. Veoma je konstruktivna i prepiska bogija i roginatora o delovima za MCI (korisna je njima licno, ne svima, ali taj duh je poenta).
JEBO DIGITALNO VS ANALOGNO JEDNOM ZA SVAGDA! JEBO PT VS NUENDO ZAUVEK ili MAC VS PC
Nikakve koristi od toga..
Arthur is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules