|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dje ste! Kakva su iskustva za male rezije 3m*4m-parket ili brodski pod i zbog cega! Hvala i pozdrav!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Svejedno... dobro ti je i jedno i drugo... (drvo!) Mislim... nije isto parket i brodski pod... ali je dobro i jedno i drugo Ispod brodskog poda stavi kamenu vunu, ili staklenu vunu.. ili azmafon... sta god... da utisas rezonancije koje se mogu formirati jer je brodski pod izdignut od osnove... E sad.... ne znam da ima neki brodski pod koji ne skripi kada hodas po njemu... ali mislim da ces moci da zivis sa tim. ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PVC vrata i parket u akustici | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 13-12-2007 12:57 AM |